Μοιραράκη - Κοντούλης: Ο έρωτας και ο εντυπωσιακός στρατιωτικός γάμος

Ο Γιάννης Κοντούλης, σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, πέθανε από καρκίνο

Οι πρώτες πληροφορίες για τον θάνατο του Γιάννη Κοντούλη από το Happy Day

Συντετριμμένη είναι τις τελευταίες ώρες η Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής 24/6/2022 έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της, Γιάννης Κοντούλης χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ο ναύαρχος του πολεμικού ναυτικού πάλευε με την επάρατη νόσο για πολύ καιρό αλλά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Στο πλευρό του όλο αυτό τον καιρό ήταν συνεχώς η Δέσποινα Μοιραράκη.

ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ LOVE STORY ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΥΖΥΓΟΣ ΓΑΜΟΣ -6

Μία από τις τελευταίες εξόδους του ζευγαριού το 2021/ NDP

Μοιραράκη: Καταβεβλημένος ο σύζυγός της στις τελευταίες του φωτογραφίες

Ο Γιάννης Κοντούλης ήταν ο δεύτερος σύζυγος της επιχειρηματία. Οι δυο τους αγαπήθηκαν πολύ και παντρεύτηκαν την 1 Ιουνίου του 2011. Ο γάμος τους έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι και ανάμεσα στους 100 καλεσμένους που είχε το ζευγάρι ήταν η Αικατερίνη της Σερβίας, η Βάνα Μπάρμπα, ο Λευτέρης Πανταζής και πολλοί άλλοι celebrities.

ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ LOVE STORY ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΥΖΥΓΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ LOVE STORY ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΥΖΥΓΟΣ ΓΑΜΟΣ -2

ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ LOVE STORY ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΥΖΥΓΟΣ ΓΑΜΟΣ -3

ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ LOVE STORY ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΥΖΥΓΟΣ ΓΑΜΟΣ -4

Ήταν ένας γάμος ιδιαίτερος και πολύ εντυπωσιακός, καθώς ακολουθήθηκε το εθιμοτυπικό του πολεμικού ναυτικού κατά γράμμα. Δέσποινα και Γιάννης Κοντούλης έλαμπαν ντυμένοι στα λευκά, ενώ περνούσαν κάτω από την αψίδα που σχημάτισαν τα ξίφη των συναδέλφων (πλοίαρχοι του Π.Ν) του ναυάρχου.

ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ LOVE STORY ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΥΖΥΓΟΣ ΓΑΜΟΣ -5

«Είμαι επιχειρηματίας και κάνω κουμάντο στην επιχείρησή μου, μόλις τα πόδια μου μπουν στο σπίτι, εκεί κάνει κουμάντο ο Ναύαρχος», είχε εξομολογηθεί για τον αγαπημένο της η επιχειρηματίας.

Το 2018, στην επέτειο για τα 10 χρόνια σχέσης τους, η Δέσποινα Μοιραράκη είχε αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους πώς καταφέρνουν με τον αγαπημένο της να κρατούν ζωντανό τον έρωτά τους.

 

«10 χρόνια! Αυτός ο Έρωτας καλά κρατεί… », είχε γράψει η Δέσποινα Μοιραράκη στη λεζάντα της φωτογραφίας που είχε τότε δημοσιεύσει προσθέτοντας πως ξύπνησε αγκαλιά με αυτό το υπέροχο μπουκέτο από κόκκινα τριαντάφυλλα. Οι εκπλήξεις, τα δώρα και οι εκδηλώσεις αγάπης δεν έλειπαν ποτέ από τη σχέση τους κι αυτός ήταν ένας τρόπος για να διατηρούν άσβεστη τη φλόγα του έρωτά τους.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top