Μαρία Πρωτόπαππα: «Στην τηλεόραση είμαι για οικονομικούς λόγους»

Η «Μαρίνα» του Σασμού αποκαλύπτεται… 

Δείτε τη συνέντευξη της Μαρίας Πρωτόπαππα στο Breakfast@Star

Λίγο πριν την περιοδεία με την παράσταση Φιλοκτήτης, η κάμερα του Breakfast@Star και η Βασιλική Μπασιούρη συνάντησαν τη Μαρία Πρωτόπαππα

Μαρία Πρωτόπαππα - Τάσος Νούσιας: Όσα αποκάλυψαν για τη συνέχεια του Σασμού

Η ηθοποιός που φέτος ζει μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές της επιτυχίες με τον ρόλο της «Μαρίνας» στον Σασμό, μίλησε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί με τον Τάσο Νούσια και τον Γιώργο Αμούτζα και θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα. Πώς είναι να ερμηνεύει έναν αντρικό ρόλο (σ.σ. αυτόν του «Οδυσσέα»); «Δε σημαίνει τίποτα για εμένα να υποδύομαι τον άντρα στο θέατρο. Με κάθε ρόλο ξεκινάς από το μηδέν», απάντησε ξεκάθαρα η ταλαντούχα ηθοποιός.

Η Μαρία Πρωτόπαππα δεν κρύβει την αδυναμία της στο θεατρικό σανίδι

Η Μαρία Πρωτόπαππα δεν κρύβει την αδυναμία της στο θεατρικό σανίδι

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στον Σασμό: «Στον Σασμό με ενδιέφερε κυρίως να έχω καλούς συνεργάτες. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα αλλιώς…» είπε, τονίζοντας ότι κάνει πρώτη φορά καθημερινή σειρά, κάτι που την έχει δυσκολέψει αρκετά. «Την τηλεόραση για οικονομικούς ρόλους κυρίως την κάνω» πρόσθεσε, λέγοντας ότι της αρέσει περισσότερο να δουλεύει στο θέατρο. «Δε με απασχολεί η απήχηση του ρόλου. Δεν είναι κάτι που μπορώ να διαχειριστώ,… Αν κάποια στιγμή γίνει βαρετή η σειρά εγώ τι να κάνω; Δεν μπορώ να κάνω κάτι», πρόσθεσε στη συνέχεια, αποκαλύπτοντας ότι θα είναι στον Σασμό και την επόμενη σεζόν κι όχι στο sequel του Νησιού, όπως έχει ακουστεί.

Μ. Πρωτόπαππα: Δε με απασχολεί η εξωτερική μου εικόνα - Πέρασα κρίση ηλικίας

«Δεν ξέρω αν θα είναι χαρούμενη η Μαρίνα. Έχω βαρεθεί κι εγώ με την κλάψα. Προσπαθώ λιγάκι να το εξομαλύνω… », συμπλήρωσε για τον ρόλο της που έχει συγκινήσει όλη την Ελλάδα. «Οι σκηνές είναι πολύ μελαγχολικές και θλιβερές και δεν αντέχω κι εγώ!», πρόσθεσε με χιούμορ.

Η Μαρία Πρωτόπαππα θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα με τον Φιλοκτήτη

Η Μαρία Πρωτόπαππα θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα με τον Φιλοκτήτη

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top