Μ. Πρωτόπαππα: Δε με απασχολεί η εξωτερική μου εικόνα - Πέρασα κρίση ηλικία

Όσα είπε η Μαρίνα του Σασμού στο Happy Day

Η Μαρία Πρωτόπαππα έχει κλέψει τις εντυπώσεις μέσα από τον ρόλο της «Μαρίνας Βρουλάκη» στη σειρά «Σασμός».

Η καριέρα της Μαρίας Πρωτόπαππα είναι αφοσιωμένη κυρίως στο θέατρο

Η καριέρα της Μαρίας Πρωτόπαππα είναι αφοσιωμένη κυρίως στο θέατρο


Η ηθοποιός έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με το υποκριτικό της ταλέντο. Η ίδια αναφέρθηκε και στα spoilers που κυκλοφορούν για τη δραματική σειρά λέγοντας: «Νομίζω πως για τον Σασμό γνωρίζω λιγότερα από όσα ξέρουν οι τηλεθεατές. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τα spoiler, δε θέλει ο κόσμος να έχει περισσότερη περιέργεια; Όταν ο τηλεθεατής δηλαδή, βλέπει μία σειρά, γιατί να ξέρει τι θα γίνει παρακάτω; Αναρωτιέμαι αν έχει αποτέλεσμα το να βλέπεις και να περιμένεις κάτι που έχεις ακούσει. Είναι πιο γαργαλιστικό;».

Μαρία Πρωτόπαππα: Η ηλικία, η μοναχική ζωή και ο Σασμός


Η γνωστή πρωταγωνίστρια μίλησε στο «Happy Day» για την καθημερινότητά της και την εξωτερική της εικόνα. «Για πολύ μεγάλο διάστημα, τον τελευταίο καιρό δεν βάφομαι. Φοράω ό,τι να ναι, χρώματα, είμαι ένας άνθρωπος κανονικός, ο οποίος τρέχει πάρα πολύ. Δεν προλαβαίνω να βαφτώ, γιατί αν βαφτώ το πρωί, θα ξεβαφτώ μόλις φτάσω στη δουλειά για να ξαναβαφτώ και μετά, θα ξεβαφτώ για να βαφτώ ξανά στο θέατρο και θα... ξεβαφτώ για να κοιμηθώ. Οπότε, δε νομίζω ότι αυτό είναι πολύ υγιεινό. Αλλά κι έτσι να μην ήταν, δε νομίζω πως έχει σημασία, δε με απασχολεί καθόλου η εξωτερική μου εικόνα. Νιώθω μια μεγάλη απελευθέρωση που δεν ασχολούμαι με το πώς θα έπρεπε να είμαι».

Μαρία Πρωτόπαππα: Γενέθλια για τη «Μαρίνα» του Σασμού


Κλείνοντας, η Μαρία Πρωτόπαππα παραδέχτηκε πως πέρασε κάποιες… κρίσεις ηλικίας στο παρελθόν. «Πέρασα μια κρίση ηλικίας στα 22, στα 29, στα 31, στα 36, στα 43 και πάει λέγοντας. Μέσα μου νιώθω έντονα την αλλαγή, όταν αλλάζω σελίδα βιολογικά. Το νιώθω πεντακάθαρα κι είναι σαν να αλλάζει ο τρόπος που σκέφτομαι και αντιμετωπίζω τον εαυτό και την κοσμοθεωρία μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top