Μαρία Πρωτόπαππα - Τάσος Νούσιας: Όσα αποκάλυψαν για τη συνέχεια του Σασμού

Πρωταγωνιστούν στην ίδια παράσταση

Δείτε όσα είπε ο Τάσος Νούσιας στο Breakfast@Star

Στη συνέντευξη Τύπου της παράστασης Φιλοκτήτης βρέθηκε η κάμερα του Breakfast@Star όπου μίλησε με τους δυο βασικούς πρωταγωνιστές της, Μαρία Πρωτόπαππα και Τάσο Νούσια.

Ο Τάσος Νούσιας ήταν ο «Στεφανής» στον Σασμό

Ο ηθοποιός μίλησε για την παράσταση που για εκείνον είναι οικογενειακή υπόθεση, αφού τον σκηνοθετεί η σύζυγός του, Μαρλέν Καμίνσκυ. «Με τη Μαριλένα είμαστε συνεργάτες από την αρχή. Δουλεύουμε μαζί συχνά-πυκνά», δήλωσε, τονίζοντας ότι πολλές φορές πηγαίνουν στις πρόβες με τα παιδιά τους. 

Τάσος Νούσιας: Η ηλικία, η σύζυγος και η δολοφονία του Στεφανή στον Σασμό

Η Μαρία Πρωτόπαππα συνεχίζει κανονικά στον Σασμό

Ο Τάσος Νούσιας μίλησε για τον ρόλο του «Στεφανή» στον Σασμό, τον οποίον… δεν αφήνουν να ησυχάσει, παρότι πέθανε στα πρώτα επεισόδια! «Δε με αφήνουν να αναπαυθώ εν ειρήνη. Πολύ πιθανό να ξαναπεράσω μια βόλτα…», είπε με χιούμορ για την επιστροφή του στη σειρά του Alpha. 

Μαρία Πρωτόπαππα: Η ηλικία, η μοναχική ζωή και ο Σασμός

Δείτε όσα είπε η Μαρία Πρωτόπαππα στο Breakfast@Star

Για τη «Μαρίνα Βρουλάκη» μίλησε και η Μαρία Πρωτόπαππα. Όπως αποκάλυψε δε θα τη δούμε ξανά στη συνέχεια της σειράς Το Νησί, αφού δεν μπορεί για… τεχνικούς λόγους. «Συνεχίζω στον Σασμό γιατί δεν ήθελα να αφήσω τη ροή που είχε… Είναι σαν να εγκαταλείπω ένα καράβι στο οποίο ήμουν βασικός συντελεστής», δήλωσε η ηθοποιός, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον συνάδελφο και συμπρωταγωνιστή της, Τάσο Νούσια.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top