Πικέ: Το Instagram «πρόδωσε» την απιστία του

Ποιος ο ρόλος ιδιοκτήτριας ταβέρνας στο διαζύγιο από τη Σακίρα

Δείτε βίντεο για τη Σακίρα και τον Πικέ από το Breakfast@Star

Το διαζύγιο Σακίρα Πικέ έσκασε σαν «βόμβα» στη showbiz πριν μερικές μέρες, με όλους τους φανς του ζεύγους να προσπαθούν να ανακαλύψουν την πραγματική αιτία χωρισμού της Κολομβιανής σταρ με τον διάσημο ποδοσφαιριστή.

ΣΑΚΙΡΑ ΠΙΚΕ ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Το διαζύγιο Σακίρα – Πικέ έσκασε σαν «βόμβα» στη showbiz πριν μερικές μέρες

Σακίρα - Πικέ: Ούτε η μαμά του Γκάβι, ούτε 20χρονη καλλονή η αιτία χωρισμού

Νέες αποκαλύψεις φέρνει στο φως της δημοσιότητας μία Σουηδέζα ιδιοκτήτρια εστιατορίου, η οποία θέλησε να «εκδικηθεί» τον Ζεράρ Πικέ με τον πιο... αποτελεσματικό τρόπο. Τι έκανε; Δημοσίευσε στα social media φωτογραφία του σε κρυφό ραντεβού με τη νέα του σύντροφο!

Γιατί όμως μία ιδιοκτήτρια εστιατορίου να θέλει να εκδικηθεί τον άσο της Μπαρτσελόνα;

Σύμφωνα με την Σουηδέζαμ Κατρίν Ζιτομιέρσκα, που αποκάλυψε την κρυφή ερωτική ζωή του Πικέ, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να αρνήθηκε να χαιρετήσει τον γιο της που είναι λάτρης του ποδοσφαίρου και θαυμαστής του.

Το αγόρι ήθελε να του μιλήσει, να τον χαιρετήσει και να του υπογράψει και ένα αυτόγραφο. Το είπε στη μητέρα του και εκείνη πήγε στο τραπέζι του Καταλανού άσσου και του ζήτησε να πει ένα «γεια» στο παιδί της, αλλά ο Ζεράρ Πικέ φέρεται να αρνήθηκε και μάλιστα, όπως λένε οι πληροφορίες, όχι και πολύ ευγενικά.  Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι βρισκόταν σε πονηρό ραντεβού και δεν ήθελε να δημιουργηθεί πανικός με όσους παρευρίσκονταν εκεί.

Το αποτέλεσμα ήταν η μαμά του αγοριού - που είναι και influencer με πολλούς followers - να αναρτήσει την επίμαχη φωτογραφία. Έγραψε μάλιστα ένα μήνυμα «εκδίκησης» στον Πικέ: «Έπρεπε απλώς να χαιρετήσεις τον γιο μου, μωρό».

πικέ σακίρα

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία της ξανθιάς συνοδού του Ισπανού αμυντικού. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν ήταν η Σακίρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top