Καμίλα Πάρκερ: Όσα αποκάλυψε για τα πρώτα χρόνια της σχέσης με τον Κάρολο

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Καμίλα στη βρετανική Vogue

Η Δούκισσα της Κορνουάλης έδωσε μια σπάνια, άκρως προσωπική συνέντευξη για να τιμήσει τα 75α γενέθλιά της.

Κατά τη διάρκεια μιας μακράς συνομιλίας με τη βρετανική Vogue, η Καμίλα έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το πως είναι ως γιαγιά, αλλά και για το πως εξισορροπεί τα βασιλικά της καθήκοντα με τον γάμο της με τον πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο.

The Crown: Αυτή η ηθοποιός θα υποδυθεί την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του, Καμίλα


 

Ο ρόλος της γιαγιάς

Η Δούκισσα της Κορνουάλης μίλησε και για τα εγγόνια της, που είναι μεταξύ 12 και 14 ετών, όπου παραδέχτηκε ότι τα  κακομαθαίνει, ενώ άλλες φορές την ξαφνιάζουν.

Ελισάβετ: 70 χρόνια στον θρόνο- «Δέχομαι την Καμίλα για βασίλισσα»

«Τα κορίτσια αρχίζουν να ασχολούνται με ρούχα και μακιγιάζ και είναι κάπως τρομακτικό όταν τα βλέπεις με τρυπημένα αυτιά, έντονο μακιγιάζ και αστεία μαλλιά…», είπε χαρακτηριστικά.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Καμίλα στη Vogue

Όσα είπε για τον γάμο της με τον Κάρολο

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Καμίλα είπε ότι η εξισορρόπηση της βασιλικής δουλειάς με τον γάμο της «δεν είναι εύκολη μερικές φορές» και συνέκρινε τη σχέση της με τον Κάρολο με «πλοία που περνούν τη νύχτα».

Σύμφωνα με την ίδια η  πίεση των επίσημων καθηκόντων σημαίνει ότι αυτή και ο Πρίγκιπας της Ουαλίας περνούν συχνά λίγο χρόνο μαζί κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά οι δυο τους  πάντα βρίσκουν χρόνο για να πιουν μαζί ένα φλιτζάνι τσάι.

«Ξέρεις όταν φεύγουμε, το πιο ωραίο πράγμα είναι ότι καθόμαστε και διαβάζουμε τα βιβλία μας σε διαφορετικές γωνιές του ίδιου δωματίου», πρόσθεσε.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του, Καμίλα


Η Καμίλα Πάρκερ αποκάλυψε ότι τα πρώτα χρόνια της σχέσης της με τον Πρίγκιπα Κάρολο δεν ήταν «εύκολα», λόγω των αρνητικών αντιδράσεων της κοινής γνώμης. «Ήμουν στο στόχαστρο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρέπει απλά να βρεις έναν τρόπο να ζήσεις με αυτό. Σε κανέναν δεν αρέσει να τον κοιτούν συνέχεια και να τον επικρίνουν. Αλλά νομίζω ότι τελικά το ξεπερνώ κάπως και συνεχίζω τη ζωή μου με αυτό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top