Θανάσης Τσαλταμπάσης: Όσα είπε για την τελευταία παράσταση της Βουγιουκλάκη

Είχαν συνεργαστεί όταν ήταν μικρός στη Μελωδία της Ευτυχίας

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Θανάση Τσαλταμπάση

Kαλεσμένος στο Στούντιο 4 ήταν το απόγευμα της Παρασκευής ο Θανάσης Τσαλταμπάδης, με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης Κατά Φαντασίαν Ασθενής όπου πρωταγωνιστεί.

Θ. Τσαλταμπάσης: Μιλά για την άσχημη εμπερία του με γνωστούς σκηνοθέτες

Ανάμεσα σε άλλα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε σαν παιδί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Τότε στη Μελωδία της Ευτυχίας παίξαμε περίπου τέσσερις μήνες και δε θυμάμαι πότε ακριβώς η Αλίκη Βουγιουκλάκη αρρώστησε. Είχαμε διπλή διανομή, στον δικό μου ρόλο μαζί με ένα άλλο παιδί και θυμάμαι πως την ημέρα που εγώ δεν ήταν να παίξω, μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι θα παίξουμε όλοι γιατί "θα είναι η τελευταία παράσταση". Εμείς δεν ξέραμε τι συμβαίνει. Την ακούγαμε ότι έβηχε τον τελευταίο καιρό αλλά δεν είχε πάει το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο», θυμήθηκε ο ταλαντούχος ηθοποιός. 

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ήταν «παρών» στην τελευταία υπόκλιση της Αλίκης Βουγιουκλάκη

«Πήγαμε στο θέατρο κι ήταν ένα πάρτι η τελευταία παράσταση! Ήμασταν όλοι πάνω, διπλοί ρόλοι, έκανε πλάκα η Αλίκη και στο τέλος κλαίγαμε πάρα πολύ στην υπόκλιση. Εμείς όμως κλαίγαμε πιο πολύ τότε που θα σταματούσε η παράσταση κι όλη αυτή η παρέα. Δεν ξέραμε ότι ήταν τόσο δύσκολα τα πράγματα», αποκάλυψε στη συνέχεια. 

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Αποκάλυψε το καλύτερο κομπλιμέντο που του έκαναν

«Ήμουν στην Χαλκιδική κι άκουσα πως φώναζαν κάποιες κυρίες ότι πέθανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Θυμάμαι ότι μούδιασα, τα έχασα! Εκείνο το τρίμηνο, τετράμηνο την έζησα και δεν πίστευα ότι αυτή η τόσο ζωντανή κυρία που πριν λίγο ήμασταν μαζί στη σκηνή… πότε πρόλαβε κι έγινε όλο αυτό το πράγμα. Μου είχε φανεί πάρα πολύ περίεργο», συμπλήρωσε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης με τη σύζυγό του, Αγοραστή Αρβανίτη

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης με τη σύζυγό του, Αγοραστή Αρβανίτη /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top