Γιώργος Σαμπάνης: Επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Ιωάννα Σαρρή

Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τροχαίο ατύχημα που είχαν

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Σαμπάνης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Στο Καλύτερα Δε Γίνεται και τη Ναταλία Γερμανού μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιώργος Σαμπάνης, με αφορμή τη συναυλία του στη Θεσσαλονίκη.

Ιωάννα Σαρρή: Παραδέχτηκε ότι είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Σαμπάνη

Ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε μέσω skype από την Ιταλία, στην οποία βρίσκεται με τη σύντροφό του Ιωάννα Σαρρή για τα γυρίσματα του νέου του βίντεο κλιπ. 

Η Ιωάννη Σαρρή στο κέντρο όπου εμφανιζόταν μέχρι πρόσφατα ο Γιώργος Σαμπάνης

Η Ιωάννη Σαρρή στο κέντρο όπου εμφανιζόταν μέχρι πρόσφατα ο Γιώργος Σαμπάνης /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Σαμπάνης αναφέρθηκε και στο τροχαίο ατύχημα που είχε πριν λίγες ημέρες, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι είναι ζευγάρι με την πρώην παίκτρια του GNTM, που βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο.

«Ο Θεός είναι πολύ μεγάλος. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί κι εμείς και τα άλλα κορίτσια… Δε θέλω να πω λεπτομέρειες, γιατί περιμένουμε να βγει η αναφορά της τροχαίας. Ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει, αλλά δε θέλω να το πω στον αέρα. Δεν ήρθα σε δύσκολη θέση, απλά επειδή διάβασα διάφορα και γράφτηκαν διάφορα, θα δείξει η τροχαία τι και πως. Γράφτηκαν πράγματα που δεν ισχύουν. Απέφυγα τόσες μέρες να βγω να το συζητήσω δημόσια γιατί δεν είναι καλό. Όταν σώζεσαι από θαύμα απλά κάνεις τον σταυρό σου και λες “Δόξα τω Θεώ” που σωθήκαμε, δεν κοιτάς κάτι άλλο», είπε. 

Ο Γιώργος Σαμπάνης ουσιαστικά αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση με την Ιωάννα Σαρρή

Ο Γιώργος Σαμπάνης ουσιαστικά αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση με την Ιωάννα Σαρρή

Γιώργος Σαμπάνης: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη σύντροφό του Ιωάννα Σαρρή

Στη συνέχεια, όταν η Ναταλία Γερμανού του πρότεινε αν θέλει να μπει στο πλάνο η Ιωάννα Σαρρή για να της πουν ένα «γεια», εκείνος απάντησε γελώντας: «Έχει κοκκινήσει σαν το παντζάρι η Ιωάννα δεν υπάρχει περίπτωση. Έχει πάει σε ένα παγκάκι και κάθεται δεν ακούει τίποτα!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top