Γιώργος Σαμπάνης: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη σύντροφό του Ιωάννα Σαρρή

Δείτε φωτογραφίες από το τρακαρισμένο αυτοκίνητο του τραγουδιστή

Δείτε παλιότερη συνέντευξη του Γιώργου Σαμπάνη στο Star.gr

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη τα ξημερώματα της Πέμπτης ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης Γιώργος Σαμπάνης με τη σύντροφό του Ιωάννα Σαρρή, στην περιοχή του Αλίμου.

Ιωάννα Σαρρή: Full ερωτευμένη με τον Σαμπάνη η πρώην παίκτρια του GNTM

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Okmag.gr, γύρω στις 06:00 το πρωί, το πολυτελές όχημα που οδηγούσε στην οδό Αεροπορίας προσέκρουσε με ταχύτητα σε ένα γκρι μικρό Ι.Χ. που επέβαιναν δύο νεαρές κοπέλες.

Λίγα λεπτά μετά το ατύχημα έφτασαν ένα αστυνομικό όχημα και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς η συνοδηγός του μικρού αυτοκινήτου είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νικαίας που εφημέρευε.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα πρώτα λεπτά ο 39χρονος τραγουδοποιός ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν πλησίασε καθόλου τις δυο κοπέλες, ενώ ανησυχούσε πολύ για τη μεγάλη ζημιά που είχε πάθει το αυτοκίνητό του. 

Γιώργος Σαμπάνης: Στο πλοίο για Πάρο με τη νέα του σύντροφο

Εξίσου σοκαρισμένη ήταν κι η σύντροφός του, το γνωστό μοντέλο Ιωάννα Σαρρή. Ευτυχώς, το ζευγάρι δεν τραυματίστηκε καθόλου, ενώ οι δυο κοπέλες του δεύτερου οχήματος χρειάστηκε να σπάσουν το τζάμι για να απεγκλωβιστούν από το Ι.Χ. που καταστράφηκε ολοσχερώς.

Πριν από λίγες ημέρες το μοντέλο Ιωάννα Σαρρή διασκέδασε στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο σύντροφός της /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top