Στο νοσοκομείο η Σακίρα με κρίση άγχους μετά τις αποκαλύψεις για τον Πικέ;

Νέα δημοσιεύματα μετά τις φήμες για χωρισμό του ζευγαριού

Τον γύρο του κόσμου κάνουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες ότι η Σακίρα χωρίζει με τον Πικέ, λόγω απιστίας του ποδοσφαιριστή, μετά από 12 χρόνια σχέσης και την απόκτηση δύο παιδιών. 

Σακίρα - Πικέ: 20χρονη καλλονή το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους

Σακίρα - Πικέ

Λίγες ώρες μετά τις φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού, νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η πασίγνωστη τραγουδίστρια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης με κρίση άγχους.

Η Σακίρα έπιασε τον Πικέ να την απατά - Χωρίζει το ζευγάρι

Συγκεκριμένα, το περιοδικό Hola αναφέρει ότι η Σακίρα υπέστη κρίση άγχους κι διεκομίσθη στο νοσοκομείο στις 28 Μαΐου, μετά την επιστροφή της από το Φεστιβάλ των Καννών.

 

 

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο περιοδικό, το οποίο δημοσίευσε και φωτογραφία από ασθενοφόρο που φέρεται να τη μετέφερε στο νοσοκομείο, ο Ζεράρ Πικέ και μέλη της οικογένειάς της ήταν στο πλευρό της.

Σακίρα - Πικέ χωρισμός

Σακίρα και Πικέ - διαζύγιο

Υπενθυμίζεται ότι δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Σακίρα με τον Πικέ. Πέτρα του σκανδάλου φέρεται να είναι μια 20χρονη καλλονή, η οποία εργάζεται ως υποδοχή σε κλαμπ και χώρους εκδηλώσεων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι Πικέ και Σακίρα δε μένουν πλέον μαζί και η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει πάρει μαζί της και τα δύο παιδιά τους. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top