Βάνα Πεφάνη: Είμαι σε σχέση 13 χρόνια. Ο έρωτας έχει πρώτο ρόλο στη ζωή μου

Οι λόγοι που απέχει από την τηλεόραση και η παράσταση που πρωταγωνιστεί

Η Βάνα Πεφάνη έχει ξεχωρίσει ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας, καθώς μετρά πολλές επιτυχίες στο θέατρο και την τηλεόραση. Το star.gr και ο Βαγγέλης Καράλης τη συνάντησαν στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, λίγο μετά το τέλος της παράστασης «Η Πόλη».  

Βάνα Πεφάνη: «Κάθε χρόνο λέω ότι θα παραιτηθώ από την υποκριτική!»

Η πετυχημένη ηθοποιός εξηγεί τους λόγους που ο πατέρας της δεν ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα της υποκριτικής: «Ο πατέρας μου δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός, γιατί είναι ένα επάγγελμα ανασφαλές και ήθελε να φύγω εξωτερικό και να σπουδάσω οικονομικά. Έβλεπε τις παραστάσεις μου χωρίς να το ξέρω, αλλά ποτέ δε μου είπε μπράβο, αλλά και ούτε σταμάτα να το κάνεις. Δε μου έχει μείνει παράπονο, αντίθετα τον παραδέχομαι γιατί υπερασπιζόταν αυτό που πίστευε».

Η Βάνα Πεφάνη έχει ξεχωρίσει ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας μετρώντας πολλές επιτυχίες στο θέατρο και την τηλεόραση

Η ηθοποιός, αν και έχει πρωταγωνιστήσει σε επιτυχημένα σήριαλ, απέχει τα τελευταία χρόνια απο τη μικρή οθόνη. «Ποτέ δεν κάνω το ένα σήριαλ πίσω από το άλλο και πιστεύω ότι πρέπει να αφοσιωνόμαστε σε αυτό που κάνουμε. Όταν έκανα καθημερινό δεν έκανα θέατρο για 3,5 χρόνια. Tα τελευταία χρόνια έχω αφοσιωθεί στο θέατρο, χωρίς όμως να απορρίπτω μια καλή πρόταση για σήριαλ», εξηγεί στη συνέντευξή της στο star.gr 

«Είμαι σε σχέση 13 χρόνια»

Έχει καταφέρει να προφυλάξει την προσωπική της ζωή και να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αυτή τη φορά είχε εξομολογητική διάθεση. 

Βάνα Πεφάνη

«Φυσικά και είναι εύκολο να προφυλάξεις την προσωπική σου ζωή. Το θέμα είναι πού πηγαίνεις, αν πας σε μια επίσημη πρεμιέρα με τον σύντροφό σου, που έχει κάμερες, σημαίνει ότι θέλεις να το δημοσιοποιήσεις, εάν πας σε ένα ταβερνάκι πού θα σε βρούνε; Είμαι σε σχέση 13 χρόνια και είμαι πολύ καλά! Ο έρωτας παίζει τον πρώτο ρόλο στην ζωή μου», ανέφερε. 

Νίκος Κουρής: Η ηλικία, η σύζυγός του και το πρόβλημα υγείας

Η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην πετυχημένη παράσταση, «Η Πόλη» της Λούλας Αναγνωστάκη, σε σκηνοθεσία του Ένκε Φεζολλάρι μαζί με τους ηθοποιούς, Βασίλη Αφεντούλη και Δημήτρη Μπούρα, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης η οποία θα συνεχιστεί και του χρόνου: «Είναι μια δουλειά που χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι σε αυτήν. Η συνάντησή μου με τον Ένκε Φεζολλάρι ήταν μια τυχερή συνάντηση και καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα!»

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης

Κάμερα – Μοντάζ: Αmber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top