Βάνα Πεφάνη: «Κάθε χρόνο λέω ότι θα παραιτηθώ από την υποκριτική!»

Όσα είπε για τη σχέση της με την Τζένη Καρέζη

Δείτε τη συνέντευξη της Βάνας Πεφάνη στο Breakfast@Star

Έχει μια πολύ σημαντική πορεία στο θέατρο, παρότι τα τελευταία χρόνια απέχει από την τηλεόραση.

Στα πρώτα της βήματα η Βάνα Πεφάνη είχε την τύχη να δουλέψει με την Τζένη Καρέζη

Στα πρώτα της βήματα η Βάνα Πεφάνη είχε την τύχη να δουλέψει με την Τζένη Καρέζη

Η Βάνα Πεφάνη μίλησε το πρωί της Πέμπτης στο Breakfast@Star και τη Μαρία Κοκολάκη για τα πρώτα της χρόνια στην υποκριτική και τη συνεργασία της με ιερά τέρατα του θεάτρου. «Μόλις βγήκα από τη σχολή είχα την τύχη να παίξω δίπλα στη Τζένη Καρέζη και τον Κώστα Καζάκο. Ήταν ένας τεράστιος ρόλος σε ένα κορίτσι 21 ετών. Η Καρέζη έκανε τη μητέρα μου, είχα τρομακτική στήριξη πάνω στη σκηνή. Την κοίταζα με τεράστια μάτια και μου έλεγε μετά “μη με κοιτάς με τα μάτια γουρλωμένα γιατί καταλαβαίνω ότι υποφέρεις”. Είχε πολύ χιούμορ...», είπε για τη συνεργασία της με την Τζένη Καρέζη.

«Μου αρέσουν πολύ και η σκηνοθεσία και η υποκριτική, αλλά πάντα θα είμαι ηθοποιός», είπε η καλλιτέχνιδα που φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση Η Πόλη

Έχει εννέα χρόνια να πρωταγωνιστήσει σε κάποια τηλεοπτική σειρά η Βάνα Πεφάνη

Έχει εννέα χρόνια να πρωταγωνιστήσει σε κάποια τηλεοπτική σειρά η Βάνα Πεφάνη

Η Βάνα Πεφάνη μίλησε και για τη σημερινή της σχέση με την τηλεόραση: «Ήταν επιλογή μου να απέχω από την τηλεόραση, αλλά όταν θέλησα να επιστρέψω είχε τελειώσει η μυθοπλασία». «Θα ήθελα να κάνω κάτι που να μου δώσει τη δυνατότητα να δείξω κάτι άλλο», συμπλήρωσε.

Κλείνοντας, η ηθοποιός δήλωσε σχετικά με τη δουλειά της: «Από τότε που μπήκα στην υποκριτική, λέω κάθε χρόνο ότι… θα αποσυρθώ»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top