Α. Αλμπάνης: «Ο Φιλιππίδης ήταν ο πρώτος που ενημέρωσα για την υγεία μου»

Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός με τον οποίο συνεργάστηκαν στο παρελθόν

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Αντίνοου Αλμπάνη μέσα από το Happy Day

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός θα είναι ο Αντίνοος Αλμπάνης στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος της ΕΡΤ που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης.

«Είναι γνωστό στον κόσμο ότι είχα στενή σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Η εκπομπή Happy Day έπαιξε σήμερα το πρωί ένα μικρό απόσπασμα, όπου ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο Αντίνοος Αλμπάνης πέρασε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά τώρα είναι καλά!

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ο πρώτος που εκμυστηρεύτηκα την περιπέτεια της υγείας μου (σ.σ. το λέμφωμα). Εμείς οι ηθοποιοί ερχόμαστε πολύ κοντά την περίοδο της δουλειάς, έχουμε μια σχεδόν οικογενειακή σχέση και με το που τελειώνει η δουλειά αρχίζουμε κι απομακρυνόμαστε. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εκτιμάς τον άλλον», δήλωσε αρχικά. 

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω ζήσει αγριάδα συγκλονιστική από τηλεοπτική εκπομπή»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης κι ο Πέτρος Φιλιππίδης στην πρεμιέρα της παράστασης Δάφνες και Πικροδάφνες το 2020 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Όταν έγινε αυτό είχα ήδη απομακρυνθεί από τον Πέτρο, γιατί δε δουλεύαμε μαζί. Έπεσα από τα σύννεφα, γιατί ήταν μια πληροφορία πολύ ακραία. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τα φερόμενα ως θύματα γιατί τα γνώριζα, για να καταλάβω τι έχει συμβεί. Είναι μικρή η πιάτσα, γνωριζόμαστε μεταξύ μας και χρόνια. Ξέρω παιδιά που εμπλέκονται στην υπόθεση, η απορία μου είναι γιατί εγώ δεν ξέρω κάτι από αυτά;» τόνισε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top