Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω ζήσει αγριάδα συγκλονιστική από τηλεοπτική εκπομπή»

Όσα αποκάλυψε για την περιπέτειά του με τον καρκίνο

Δείτε όσα είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης στο Breakfast@Star

Ο Αντίνοος Αλμπάνης και η Κρίστελ Καπερώνη βρέθηκαν στο Breakfast@Star το πρωί της Πέμπτης με αφορμή τη θεατρική παράσταση Νιζίνκι, Η Προφητεία της Φωτιάς στην οποία συμμετέχουν

Αντίνοος Αλμπάνης: «Κάποιες μέρες ξυπνάω με πόνους»

Ο γνωστός ηθοποιός, ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που αντιμετώπισε με τον καρκίνο κι επέλεξε να τη δημοσιοποιήσει μέσα από τα social media. 

Ο Αντίνοος Αλμπάνης πέρασε πολύ δύσκολα με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Μίλησα ανοιχτά για το πρόβλημα της υγείας μου σε μια στιγμή που ένιωσα εγώ την ανάγκη να το κάνω και πολύ γρήγορα κατάλαβα τη απήχηση έχει αυτό το πράγμα στους ανθρώπους. Πόσοι άνθρωποι βασανίζονται, περνούν αυτά τα προβλήματα κι έχουν ανάγκη από μια στήριξη, από μια συμπαράσταση, από ένα βλέμμα κι έναν άνθρωπο στον οποίο μπορούν να ακουμπήσουν τις ελπίδες πάνω του», είπε αρχικά ο ηθοποιός. 

Αντίνοος Αλμπάνης: Ο καρκίνος και τα κλάματα σε δουλειές από ταπείνωση

Όσον αφορά δε στα κακόβουλα σχόλια που δέχθηκε για τις εικόνες με την αλλαγμένη του εμφάνιση στα social media, ξεκαθάρισε: «Πρέπει έχουμε λίγη κατανόηση με τους ανθρώπους κι όσους κάνουν αυτά τα σχόλια. Εμείς που περνάμε το πρόβλημα, επειδή δεν οφείλουν να ξέρουν για εμάς, καλό είναι να παίρνουμε λίγο χρόνο πριν πούμε κάτι».  

Κρίστελ Καπερώνη Αντίνοος Αλμπάνης

Ο Αντίνοος Αλμπάνης και η Κρίστελ Καπερώνη πρωταγωνιστούν στην παράσταση Νιζίνκι, Η Προφητεία της Φωτιάς

Επώνυμοι που «πάλεψαν» με τον καρκίνο και βγήκαν νικητές

«Έχω ζήσει αγριάδα συγκλονιστική... να παίζει σε εκπομπή φωτογραφία μου με το ξυρισμένο κεφάλι και να αναρωτιούνται αν τους αρέσει και να λένε "όχι, είναι χάλια". Εγώ ήμουν στο σπίτι κι έβλεπα να γίνεται αυτός ο κανιβαλισμός κι αναρωτιόμουν τον λόγο που το ζούσα κι έπρεπε να περάσω αυτήν την τόσο δύσκολη... πίστα. Στην πορεία, όμως, καταλαβαίνεις πως οι άνθρωποι δεν έχουν κακές προθέσεις», συμπλήρωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top