Ελένη Καστάνη: Όσα αποκάλυψε για την αυτοκτονία του πατέρα της

«Άφησε ένα γράμμα...», είπε η ηθοποιός στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ελένης Καστάνη

Καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης στο Ανοιχτά της Αννίτας Πάνια βρέθηκε η Ελένη Καστάνη. Η ηθοποιός, σε μια σπάνια εξομολόγηση, μίλησε για τα παιδικά χρόνια στην πατρίδα της την Κρήτη και περιέγραψε τις στιγμές που βίωσε μετά την αυτοκτονία του πατέρα της.

«Έμενα πάνω από τον πρώην άντρα μου»: Η εξομολόγηση της Ελένης Καστάνη

Η Ελένη Καστάνη με την Αννίτα Πάνια στο Ανοιχτά

«Είχα μια αδερφή μεγαλύτερη, αλλά δυστυχώς έχω βιώσει διάφορες απώλειες στη ζωή μου. Έχασα τον μπαμπά μου 12 χρονών και το 2015 την αδερφή μου. Η μαμά μου είναι 93 χρονών τώρα. Εμείς ήμασταν μια φυσιολογική οικογένεια, δεν υπήρχε κάτι να οδηγήσει τον πατέρα μου εκεί. Δεν είχε δείξει σημάδια ότι είχε κάποιο πρόβλημα, δεν είχε κάποια διαφωνία με τη μητέρα μου, κάτι έντονο. Ήταν σοκ που ένα πρωινό ξύπνησα και δεν υπήρχε ο μπαμπάς μου. Το να βάλει κάποιος τέλος στη ζωή του είναι η απόλυτη δύναμη και η απόλυτη αδυναμία», είπε αρχικά.

Ελένη Καστάνη: Αποχώρησε από την παράσταση λίγo πριν την περιοδεία

Συγκίνησε με όσα είπε η Ελένη Καστάνη στην Αννίτα Πάνια

«Ο μπαμπάς μου ήθελε να γίνει κάτι παραπάνω από αυτό που ήταν και δεν τα κατάφερε. Άφησε ένα γράμμα. Το πιο συγκλονιστικό από όλα ήταν ότι ήμουν το μόνο άτομο που τον αποχαιρέτησε, ξύπνιο μέσα στο σπίτι. Ήμουν η τελευταία που τον είδα. Είναι κάτι που σε ακολουθεί. Δεν έχω κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία, δεν το έχω γιατρέψει μέσα μου. Άφησε το γράμμα… Απευθυνόταν στη μητέρα μου. Την αναγνώριζε, το λέω και συγκινούμαι, πόσο άξια είναι να μεγαλώσει τα παιδιά της. Πήρε ένα φάρμακο. Πέθανε κάτω από ένα δέντρο… Δεν ήξεραν τότε εκείνη την εποχή αυτή την αρρώστια (σ.σ. την κατάθλιψη)», συμπλήρωσε φανερά συγκινημένη η Ελένη Καστάνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top