Φανή Σπυριδάκη: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη

Είναι πετυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης

H Φανή Σπυριδάκη είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Ντέμη Νικολαΐδη, μετά το διαζύγιό του από τη Δέσποινα Βανδή

Το ζευγάρι εμφανίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο μαζί, σε ταβέρνα στο Πέραμα. Και οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν.

Ντέμης Νικολαΐδης: Ποια είναι η Φανή Σπυριδάκη, η νέα του σύντροφο

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κι η συνοδός του ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί κι αντάλλαξαν φιλιά, χωρίς να τους απασχολούν τα αδιάκριτα βλέμματα. 

Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Φανή Σπυριδάκη γνωρίστηκαν στο μαγαζί της όπου μέρα παρά μέρα παίζει μουσική ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Ποια είναι η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη

Η Φανή Σπυριδάκη έχει γαλλικές αναφορές, έχει σπουδάσει θέατρο και επικοινωνία στη Σορβόνη, καθώς και υποκριτική στο Σύγχρονο Θέατρο Αθηνών.

Είναι μια ιδιαίτερα δυναμική γυναίκα, πετυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης. Είναι ο άνθρωπος πίσω από ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά του κέντρου της Αθήνας, το οποίο άνοιξε πριν μερικά χρόνια προσφέροντας πραγματικά κάτι νέο και διαφορετικό το οποίο εν συνεχεία ακολούθησαν και άλλοι επιχειρηματίες της περιοχής. 

Μάλιστα, έχει κάνει ένα πέρασμα από τη σειρά του Mega, Singles, πριν από πολλά χρόνια!

Ως συνιδιοκτήτρια των άκρως επιτυχημένων αυτών πρότζεκτ στον χώρο της εστίασης, είχαμε δει την Φανή Σπυριδάκη καλεσμένη κριτή στον δεύτερο κύκλο του MasterChef. 

Δείτε την να εμφανίζεται στο 50:57':

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top