Ζαμπίδης: Γιατί η σύντροφός του δεν έχει πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο;

Το ζευγάρι απέκτησε δίδυμα κοριτσάκια

Εδώ και μία εβδομάδα η Μιχάλης Ζαμπίδης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μιας και η σύντροφός του, Μαρία έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Η όμορφη μαμά και οι δίδυμες δεν έχουν πάρει ακόμα εξιτήριο από το μαιευτήριο και ο ευτυχισμένος μπαμπάς αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχουν επιστρέψει οικογενειακώς στο σπίτι.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έγινε πατέρας για πρώτη φορά!

Ζαμπίδης για τη γέννηση των παιδιών του: «Έκοψα 2 φορές τον ομφάλιο λώρο»

«Είμαι μπαμπάς εδώ και λίγες ημέρες. Η σύνδεση είναι αυτό που μου βγαίνει. Όπου και να είμαι τις αισθάνομαι, είναι κάτι περίεργο. Πλέον προσέχω ακόμα περισσότερο το τι κάνω γιατί αισθάνομαι ότι έχω μια τεράστια ευθύνη… Ευτυχώς ο τοκετός ήταν εύκολος. Η Μαρία ήθελε περισσότερο να μη μάθουμε το φύλο τους. Εγώ ήθελα αρχικά να ξέρω για να οραματίζομαι αλλά μετά τον τρίτο-τέταρτο μήνα το αφήσαμε γι’ αυτό και όλα τα πράγματα είναι σε ουδέτερα χρώματα. Και το δωμάτιο το βάψαμε σε ουδέτερο χρώμα, επιλέξαμε ένα ωραίο γήινο μπεζ. Η Μαρία ενώ θα μπορούσε να βγει, δεν έχει βγει ακόμα από το μαιευτήριο αλλά προτιμήσαμε να μείνει μέσα γιατί τα δίδυμα είναι λίγο πιο ελαφριά. Περιμένουμε να πάνε 2.200. Οι εξετάσεις τους είναι καλές. Δεν είναι σε θερμοκοιτίδα απλά τα παρακολουθούν. Πηγαίνει η μαμά τους ανά τρεις ώρες και τα ταϊζει, και απλά περιμένουμε να πάρουν περίπου άλλα 100 γραμμάρια για να είναι 2200 το καθένα και να πάμε σπίτι», δήλωσε στην εκπομπή «Τι λες τώρα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top