Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έγινε πατέρας για πρώτη φορά!

Γέννησε δίδυμα η σύντροφός του

Όσα δήλωσε ο πανευτυχής Iron Mike για τον ερχομό των διδύμων στο «Πρωινό»

Τρισευτυχισμένος είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης, αφού έγινε πατέρας για πρώτη φορά! Η σύντροφός του Μαρία έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους τα ξημερώματα της Δευτέρας 16/5.

Τα χαρμόσυνα έγιναν γνωστά μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα», ενώ το βράδυ της Κυριακής ο Μιχάλης Ζαμπίδης είχε κάνει ανάρτηση στο Facebook μέσα από το μαιευτήριο. 

ζαμπιδης μπαμπάς

Με τον έρχομο των δίδυμων τα χαμόγελα της Μαρίας Ντάσιου και του Μιχάλη Ζαμπίδη θα μεγαλώσουν... /Φωτογραφία Instagram

Στην εν λόγω φωτογραφία, βλέπουμε τον Μιχάλη Ζαμπίδη να ποζάρει στο πλευρό της αγαπημένης του, Μαρίας, μέσα στο μαιευτήριο. Στη λεζάντα της ανάρτησής του αυτής ο αθλητής αποκάλυψε πως από στιγμή σε στιγμή έρχονται στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους!

«Και μόλις μπαίνουμε στην τελική ευθεία…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Μιχάλης Ζαμπίδης: Η πρώτη φωτογραφία με την έγκυο σύντροφό του

«Το περιμένουμε κι αυτό το ρινγκ, αυτή την πίστα. Δεν το είχαμε πει πουθενά. Ήταν το μυστικό μας χωρίς να υπάρχει κάποιο θέμα απλά έτσι μας βγήκε. Αφού φτάσαμε λοιπόν τόσο μετά είπαμε να μοιραστούμε τη χαρά μας. Είναι επτά μηνών τώρα η Μαρία. Περιμένω τη συμμορία στο σπίτι τον επόμενο μήνα. Περιμένουμε διδυμάκια. Αλλάζω απότομα πίστα. Για κάποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί, πίστευα ότι θα είναι δυο. Χάρηκα ιδιαίτερα όταν μου το είπε η Μαρία. Πριν μου το πει έλεγα συνέχεια ότι είναι δίδυμα και μου λέει κάποια στιγμή η Μαρία, “σε παρακαλώ μη λες ότι είναι δίδυμα γιατί αν είναι ένα τελικά τι θα πούμε ότι έγινε το άλλο;”. Περιμένω να τα πιάσω στα χέρια μου και να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι. Δεν ξέρουμε το φύλο τους ακόμα, ήταν επιλογή της Μαρίας αυτό. Περιμένω πως και πως. Το δωμάτιο το βάψαμε ουδέτερα», είχε πει ο Μιχάλης Ζαμπίδης στο Love it.

Δείτε την ανάρτηση του Μιχάλη Ζαμπίδη μέσα από το μαιευτήριο:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top