Ελένη Πετρουλάκη: Η 17χρονη κόρη της στις 8 καλύτερες αθλήτριες του κόσμου

Θα τρέξει στον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος στίβου!

Τέσσερις υπέροχες κόρες έχει αποκτήσει η Ελένη Πετρουλάκη με τον σύζυγό της, Ίλια Ίβιτς και δε σταματούν να τις καμαρώνουν καθημερινά.

Το ζευγάρι έχει φέρει στον κόσμο τη 17χρονη Άννα Μαρία, τις 14χρονες δίδυμες Μίλα και Δωροθέα και την 11χρονη Hλιάνα.

ελενη πετρουλακη

Η Ελένη Πετρουλάκη με τις κόρες της

Η μεγαλύτερη κόρη τους, η οποία ακολουθεί τα βήματα της γυμνάστριας μαμάς της και του ποδοσφαιριστή μπαμπά της, η Άννα Μαρία Ίβιτς, ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με τον στίβο.

Το 17χρονο κορίτσι έχει φτάσει στις 8 καλύτερες αθλήτριες του κόσμου λίγο πριν ενηλικιωθεί και πρόκειται μάλιστα να τρέξει στον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε η διάσημη γυμνάστρια, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram όπου δήλωνε περήφανη για την κόρη της.

Πετρουλάκη: Η κόρη της, Αννα Μαρία, έγινε 17 ετών και είναι καλλονή!

Συγκεκριμένα η Ελένη Πετρουλάκη έγραψε στην ανάρτησή της: «Είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΗ για σένα @annamariaivits Ναι το λέω δημόσια! Γιατί το αξίζεις. Έφτασες στις 8 καλύτερες αθλήτριες του κόσμου και θα τρέξεις στον τελικό παγκόσμιου πρωταθλήματος! Ότι και εάν γίνει από εδώ και στο εξής δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανένα! Είναι μεγάλη η προσπάθεια και όποιος δεν έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει θυσίες, αγωνίες, κούραση αλλά και δικαίωση που έρχεται πάντα στο τέλος μετά από τεράστιο αγώνα! Ο αθλητισμός διαμορφώνει και τον χαρακτήρα με ήθος και αξίες και εσύ εκπροσώπησες άξια την Ελλάδα μας !#proudmom».

Δείτε την ανάρτηση της Ελένης Πετρουλάκη για την κόρη της, Άννα Μαρία Ίβιτς:


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top