Μαζωνάκης: «Την πίστη, την αλήθεια και το δίκιο δεν τα διαπραγματεύομαι»

Τι δήλωσε για τη συνεργασία του με τον Arash

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star και αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια, τη διεθνή συνεργασία με τον pop star Arash, καθώς και για τις αρχές που ακολουθεί στη ζωή του. 

«Παρ’ Τα Όλα Δικά Σου» μας τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης

Όσον αφορά τη συνεργασία του με τον Arash, ο αγαπημένος τραγουδιστής δήλωσε ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με τον Arash και το "Boro Boro" -που σημαίνει "Τώρα Τώρα"- το οποίο έχει κάνει ο ίδιος και τώρα κάνουμε ντουέτο σε στιχους του Μιχάλη Stavento και χαίρομαι ακόμη περισσότερο που γνώρισα έναν άνθρωπο με ανοιχτή ψυχή και ανοιχτή καρδιά».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star και αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια και σχέσεις, τη διεθνή συνεργασία με τον pop star Arash, καθώς και για τις αρχές που ακολουθεί στη ζωή του

Για τις εμφανίσεις του στο κέντρο Αθηνών ο Γιώργος Μαζωνάκης σχολίασε: «Το κέντρο Αθηνών ήταν μία σκέψη που την είχα κάνει πριν από δύο χρόνια. Στις εμφανίσεις μου θέλω να υπάρχει περισσότερο η αίσθηση της μουσικής και λιγότερο του "ψεύτικου" θεάματος».

Τα επαγγελματικά του σχέδια για το καλοκαίρι: «Το καλοκαίρι θα κάνουμε μία περιοδεία και τώρα φεύγω για το Φεστιβάλ Καννών, για μία ταινία που κάναμε με την Εύη Καλογεροπούλου... Η χαρά μου είναι απερίγραπτη, μακάρι να γυρίσουμε με κάποιο βραβείο». 

Γιώργος Μαζωνάκης: Ανήμερα της Τσικνοπέμπτης μαγείρεψε για τους άστεγους

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Ανατροπή στις νέες εμφανίσεις του τραγουδιστή

Όσον αφορά στις αρχές που ακολουθεί στη ζωή του: «Την πίστη, την αλήθεια και το δίκιο είναι τρία πράγματα που δεν τα διαπραγματεύομαι όσο είμαι δυνατός και πατάω γερά στα πατάω πόδια μου. Και αυτό έχει να κάνει καιμε τους ανθρώπους που με ακολουθούν, τους οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top