«Παρ’ Τα Όλα Δικά Σου» μας τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα black & white music video

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με την κορυφαία ερμηνεία του στο «Παρ’ Τα Όλα Δικά Σου» ξεχωρίζει στην εμβληματική συλλογή για τα 20 χρόνια της Ελεάνας Βραχάλη στη δισκογραφία, «Παιδί Δικό Σου», στην οποία συμμετέχουν καλλιτέχνες απ’ όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής και θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records.
 
Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης ερμηνεύει με τη σπάνια φωνή του μία διαχρονική επιτυχία της σπουδαίας στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη, που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2008, στον δίσκο «7» του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος υπογράφει και τη μουσική.


 
Το «Παρ’ Τα Όλα Δικά Σου», που συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερης αισθητικής black & white music video ,σε σκηνοθεσία Γιάννη Μιχελόπουλου, είναι το έκτο single από το album «Παιδί Δικό Σου» και έχει ήδη ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού και στις ραδιοφωνικές συχνότητες μέσα από την πρώτη του μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες.
 
Από το «Παιδί Δικό Σου» έχουν επίσης αποκαλυφθεί τα τραγούδια «Αυτά Που Θα ‘Λεγα Σε Σένα» με ερμηνεύτρια την Γλυκερία, «Κλειδαριές» με ερμηνεύτρια την Ελευθερία Αρβανιτάκη, «Θάλασσα» με ερμηνεύτρια την Γιώτα Νέγκα, «Ανατροπή» με ερμηνεύτρια την Πέγκυ Ζήνα και «Ο Βυθός Σου» με ερμηνεύτρια την Δήμητρα Γαλάνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top