Η κόρη του Παπακωνσταντίνου και της Ράντου στην πρώτη της έκθεση ζωγραφικής

Ποζάρει χαμογελαστή με τους γονείς της η 26χρονη Νικολέττα Παπακωνσταντίνου

Εγκαίνια για την έκθεση της Νικολέττας Παπακωνσταντίνου και η κάμερα του «Mega Καλημέρα» ήταν εκεί και μίλησε με τη μητέρα της και αγαπημένη ηθοποιό, Ελένη Ράντου.

Την πρώτη της ατομική έκθεση ζωγραφικής της, με τίτλο «Περί Οικειότητας» παρουσίασε στην Αίθουσα Τέχνης «αγκάθι – κartάλος», η 26χρονη Νικολέττα Παπακωνσταντίνου, κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου, κόρη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και της Ελένης Ράντου, κάνει έκθεση ζωγραφικής

Η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου με τον πατέρα της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, και τη μητέρα της, Ελένη Ράντου

Από την ιδιαίτερη αυτή μέρα δε θα μπορούσαν να λείπουν οι γονείς της που τη λατρεύουν.

«Είμαι βαθιά συγκινημένος, δεν μπορώ καν να μιλήσω… είναι φοβερό… το πουλάκι μας… Μεγάλωσε μαζί μας και αυτονομήθηκε. Μεγάλωσε σε ένα ήμερο περιβάλλον, χωρίς τσακωμούς… Με την Ελένη Ράντου έχουμε μια αρμονική ζωή και αγαπιόμαστε», είπε συγκινημένος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ενώ συναισθηματικά φορτισμένη μίλησε και η Ελένη Ράντου.

«Τα ξέρει όλα μόνη της που νιώθω ότι εκείνη μου δίνει συμβουλές. Νομίζω ότι από μικρή έχει πάρει τον ρόλο της φιλενάδας. Δίνει η μια κουράγιο στην άλλη. Μου είχε κλειδώσει την πόρτα του εργαστηρίου και είδα τα έργα της εδώ στην έκθεση» είπε η ηθοποιός για την κόρη της, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην «είδηση» ότι είχε πετάξει καρέκλα στον Γιώργο Κιμούλη.

«Μου ήρθαν κλάματα. Βούλιαξα τόσο, χωρίς το θέατρο, που νόμιζα ότι δε θα κάνω αυτή τη δουλειά. Δεν ευσταθεί αυτό που είπε ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης για εμένα και τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν του πέταξα ποτέ καρέκλα», είπε η Ελένη Ράντου.

Η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου στην έκθεση ζωγραφικής της

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ανυπομονώ πολύ για όλα όσα πρόκειται να έρθουν. Πρόκειται για μια ενότητα έργων την οποία εμπνεύστηκα κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Οι γονείς μου με ενθάρρυναν στο να κάνω αυτό που αγαπάω. Με στήριξαν και με στηρίζουν όπως μπορούν», είπε στις κάμερες η ίδια η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top