Τζένη Μπαλατσινου: Έτσι ευχήθηκε στον Βασίλη Κικίλια για τα γενέθλιά του

Τα πόσα κλείνει ο υπουργός Τουρισμού;

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Τζένης Μπαλατσινου

Ιδιαίτερη είναι η 15η Μαΐου για τον Βασίλη Κικίλια, καθώς έχει τα γενέθλιά του.

Ο υπουργός Τουρισμού κλείνει τα 48 του χρόνια κι από νωρίς την Κυριακή δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από αγαπημένα του πρόσωπα και τους followers του στα social media.

Βασίλης Κικίλιας: Πήγαν στην Πάτμο και ξεπόρτισαν μπαμπάς και γιος

Από τους πρώτους που του ευχήθηκαν ήταν η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού, ποστάροντας μια ρομαντική τους φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram.

O Βασίλης Κικίλιας με την Τζένη Μπαλατσινού και τον γιο τους Παναγιώτη-Αντώνιο στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου /Φωτογραφία NDP Photo Agency 

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια επέλεξε να του ευχηθεί και διαδικτυακά με μια αφιέρωση. «Χρόνια πολλά #mykik», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που είναι πιθανόν τραβηγμένη στο αγαπημένο τους νησί, την Πάτμο. 

Κικίλιας: Η τρυφερή αφιέρωση στην Μπαλατσινού για τη Γιορτή της Μητέρας

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια τόσο τρυφερή ανάρτηση. Το ζευγάρι έχει μοιραστεί κι άλλες σημαντικές στιγμές τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Πρόσφατα, ο υπουργός ευχήθηκε στη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού, για τη Γιορτή της Μητέρας. Σε ένα πολύ γλυκό post, μοιράστηκε μια φωτογραφία της συζύγου του με τον νεογέννητο τότε γιο τους, Παναγιώτη-Αντώνιο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top