Μαίρη Συνατσάκη: Ο λόγος που έχει «εξαφανιστεί» από τα social media

Το δημόσιο ευχαριστώ στους followers της

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι πολύ ενεργή στα social media. Σε καθημερινή βάση μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους ενημερώνοντάς τους για τα επαγγελματικά της βήματα, ενώ αρκετές φορές σχολιάζει και την επικαιρότητα.

Ίαν Στρατής: Δείτε τον να τραγουδάει παρέα με τη Μαίρη Συνατσάκη

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες έχει «εξαφανιστεί» από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γεγονός που ανησύχησε τους followers της και άρχισαν να τη ρωτούν αν είναι καλά.

Μαίρη Συνατσάκη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Ίαν Στρατή

Μαίρη Συνατσάκη
Η παρουσιάστρια θέλησε μέσα από  Instastories της να εξηγήσει τον λόγο που έχει «εξαφανιστεί» από τα social media, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι καλά.

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη ανέφερε: «Καλημέρα αγαπημένοι μου άνθρωποι, όσοι είσαστε εδώ ακόμα. Ευχαριστώ πάρα πολύ που μου στέλνετε κάθε μέρα "Πού είσαι; Μαίρη είσαι καλά; Άμα δεν είσαι καλά πάρε τον χρόνο σου! Μην πιέζεσαι". Το εκτιμώ απεριόριστα, σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι καλά. Και τρέχω με πολλά και διάφορα πράγματα αυτή την περίοδο, αλλά η βάση είναι καλή και θα προσπαθήσω να επανέλθω λίγο. Απλά μου έχει πάρει το μυαλό η ζωή και δεν προλαβαίνω να ανεβάσω πολλά πράγματα εδώ. Αλλά είμαι καλά και σας ευχαριστώ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top