«Έτρωγα μία φέτα καρπούζι κάθε μέρα για τρεις μήνες»

Όσα αποκάλυψε ηθοποιός… εθισμένη με τις δίαιτες!

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Mega Stories

Έγινε γνωστή στις αρχές της Χιλιετίας με τον ρόλο της «Τούλας», της υπέρβαρης, ακομπλεξάριστης, ελληνοαυστραλής φίλης της Βίκυς Σταυροπούλου στη σειρά Είσαι το ταίρι μου

«Μου έλεγαν ότι με τέτοιο σώμα δεν πρόκειται να βρω δουλειά στο θέατρο»

Τον Οκτώβριο του 2001 με τη σειρά Είσαι το ταίρι μου η Σοφία Βογιατζάκη έγινε γνωστή εν μία νυκτί...

Τον Οκτώβριο του 2001 με τη σειρά Είσαι το ταίρι μου η Σοφία Βογιατζάκη έγινε γνωστή εν μία νυκτί...

Ο λόγος για τη Σοφία Βογιατζάκη που μίλησε στην εκπομπή Mega Stories για τη μάχη της με τη ζυγαριά και τα πρότυπα ομορφιάς, που επιβάλλει η κοινωνία στη γυναίκα: «Έχω υπάρξει και λιγότερο και περισσότερο αδύνατη, έχω υπάρξει κι όπως είμαι τώρα, με πολλά κιλά. Δε με επηρεάζει στο πώς αισθάνομαι. Δε με αφορούσαν ποτέ αυτά που έλεγαν οι άλλοι. Οι άλλοι βλέπουν αυτό που τους επιτρέπεις να δουν».

Σοφία Βογιατζάκη: «Θα ήθελα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί»

Όπως εξήγησε, στο παρελθόν γυμναζόταν τακτικά και το όνειρό της ήταν να γίνει χορεύτρια. Ωστόσο, ένα ατύχημα τα άλλαξε όλα. «Μέχρι τα 17 μου έκανα ενόργανη γυμναστική και κλασικό μπαλέτο. Ήθελα να γίνω χορεύτρια, ήμουν ένας κανονικός, αδύνατος άνθρωπος που γυμναζόταν πολλές ώρες την ημέρα. Ξαφνικά σπάω το πόδι μου, βάζω 4,5 μήνες γύψο και πήρα 22 κιλά», αποκάλυψε.

Σοφία Βογιατζάκη

Η Σοφία Βογιατζάκη είναι υποστηρίκτρια του: «Τα πάχη μου, τα κάλλη μου»! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Με το που βγάζω τον γύψο, ξεκινάω αιματηρές δίαιτες. Μια φέτα καρπούζι καθημερινά για 3 μήνες. Έχανα 20 κιλά, έπεφτα κάτω, λιποθυμούσα. Είπα "Ok, ας ζήσω με αυτό, δεν πειράζει". Ας υπάρχει κι ένας άνθρωπος σε αυτή τη ζωή, που θα πεθάνει χοντρός», συμπλήρωσε με χιούμορ.

Ελληνίδα ηθοποιός: «Είχα χάσει 27 κιλά και τα ξαναπήρα, γιατί είμαι ηλίθια»

Τέλος, ανέφερε πως δε δίνει πλέον, καμία σημασία στη γνώμη των άλλων και την ενδιαφέρει μόνο να αγαπάει η ίδια τον εαυτό της. «Το αν έχω παραπάνω κιλά δε με επηρεάζει στο πώς αισθάνομαι, πώς λειτουργώ ή αν αγαπάω τη Σοφία ή όχι», τόνισε η Σοφία Βογιατζάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top