Σοφία Βογιατζάκη: «Θα ήθελα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί»

Η 50χρονη ηθοποιός εξομολογείται...

Την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί εξομολογήθηκε στο περιοδικό Λοιπόν και στη Μαρία Σοφιανού η Σοφία Βογιατζάκη.

Η 50χρονη ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και είπε ότι στο παρελθόν ποτέ δε θέλησε να αποκτήσει το δικό της παιδί. Πρόσθεσε πως δεν το έκανε όταν μπορούσε, οπότε δε θα το κάνει ούτε και τώρα.

Ακόμα, η Βογιατζάκη είπε πως αν η διαδικασία της υιοθεσίας δεν ήταν τόσο δύσκολη και απαιτητική με τη γραφειοκρατία της Ελλάδας, θα ήθελε τώρα να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

σοφια βογιατζακη

Σοφία Βογιατζάκη: «Θα ήθελα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί»

«Όχι, δε θέλησα ποτέ να κάνω δικό μου παιδί. Δεν το έκανα στην ηλικία που μπορούσα οπότε δε θα το κάνω και τώρα. Αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά, όλα τα ανίψια μου, τα βαφτιστήρια μου, τα παιδιά των φίλων μου, τα παιδιά όλου του κόσμου. Δε θέλησα ποτέ να διαιωνίσω το είδος, δε μου χτύπησε ποτέ το καμπανάκι.

Θα ήθελα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί. Ωστόσο, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ειδικά αν είσαι μόνη σου και ανύπαντρη. Εδώ ζευγάρια φιλικά μου, προσπαθούν χρόνια και τους αντιμετωπίζουν λες και είναι οι χειρότεροι εγκληματίες του πλανήτη. Συνεντεύξεις, κοινωνιολόγοι, ξανά και ξανά. Λες θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί και τα βρίσκεις όλα βουνό. Είναι πάρα πολύ δύσκολο στην Ελλάδα με τη γραφειοκρατία και το τυπικό» ήταν τα λόγια της αγαπημένης ηθοποιού.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top