«Μου έλεγαν ότι με τέτοιο σώμα δεν πρόκειται να βρω δουλειά στο θέατρο»

Όσα αποκάλυψε ηθοποιός από το Είσαι το Ταίρι μου!

Δείτε βίντεο για τη Σοφία Βογιατζάκη από το Happy Day

Τη γνωρίσαμε πριν από περίπου δύο δεκαετίες μέσα από την κωμική σειρά του Mega, Είσαι το ταίρι μου, ενώ φέτος συμμετέχει στο Συμπέθεροι από τα Τίρανα

Με αποκαλυπτικό μπικίνι και χωρίς ρετούς η Σοφία Βογιατζάκη

Ο λόγος για τη Σοφία Βογιατζάκη που σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν, μίλησε για το μπούλινγκ που έχει δεχτεί για τα κιλά της. «Όταν ήμουν στη σχολή, ήμουν εξήντα κιλά και σε πληροφορώ ότι μου έλεγαν ότι είμαι χοντρή, ότι πρέπει να κάνω δίαιτα, γιατί στο ελληνικό θέατρο δεν πρόκειται να βρω δουλειά με τέτοιο σώμα. Τελειώνω λοιπόν τη σχολή, κάνω κάτι σεμινάρια και μετά έρχεται το Είσαι το ταίρι μου όπου απενοχοποιεί όλες τις χοντρές του πλανήτη κι εμένα μαζί με αυτές», είπε αρχικά. 

Η Σοφία Βογιατζάκη με τη Βίκυ Σταυροπούλου στο Είσαι το ταίρι μου

Η Σοφία Βογιατζάκη με τη Βίκυ Σταυροπούλου στο Είσαι το ταίρι μου

«Εκεί λοιπόν είπα ότι "δεν πειράζει, ας πεθάνει κάποια και χοντρή, δε γίνεται όλες να είμαστε μοντέλα". Ύστερα το ένα έφερε το άλλο και νιώθω ότι τα κιλά δε μου έφεραν κανένα εμπόδιο στην επαγγελματική μου πορεία», πρόσθεσε. 

Στους Συμπέθερους από τα Τίρανα η Σοφία Βογιατζάκη υποδύεται την Κλαίρη

Στους Συμπέθερους από τα Τίρανα υποδύεται την «Κλαίρη»

Ωστόσο έχει προσπαθήσει πολλές φορές να χάσει κιλά... «Ναι, για το καλό της υγείας μου. Δεν είμαι πια είκοσι πέντε χρονών, μπορούν τα κιλά να μου δημιουργήσουν θέματα στην υγεία μου. Ανά περιόδους με πονάνε τα γόνατα, η μέση μου. Για αυτούς τους λόγους προσπαθώ να διώξω κιλά. Αλλιώς μια χαρά έχω περάσει με τα κιλά μου σε αυτήν τη ζωή κι επαγγελματικά και προσωπικά», απάντησε.  

Ελληνίδα ηθοποιός: «Είχα χάσει 27 κιλά και τα ξαναπήρα, γιατί είμαι ηλίθια»

Ρατσιστικά σχόλια για τα κιλά της έχει δεχτεί; «H αλήθεια είναι πως και να έχω δεχτεί, δεν το έχω αντιληφθεί, γιατί δεν το βιώνω έτσι μέσα μου. Περισσότερο ως χιούμορ το έχω εκλάβει, παρά ως ρατσισμό... Όταν έχει ειπωθεί κάποιο τέτοιο σχόλιο γελάω, το παίρνω ως πλάκα και το προσπερνάω. Δεν έχω καμία ανασφάλεια για τα κιλά σε σχέση με την εμφάνισή μου», συμπλήρωσε η Σοφία Βογιατζάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top