Αγγελική Ηλιάδη: «Εάν ήταν να παντρευτώ κάποιον, αυτός θα ήταν ο Σάββας»

Η επανασύνδεση με τον Γκέντσογλου και ο νέος έρωτας με τον Γρηγόρη

Αμέσως μετά την πρόσφατη συμμετοχή της στη «Φάρμα» η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για τη νέα της σχέση με τον γυμναστή Γρηγόρη Αναστασιάδη, αλλά και για την πρόσφατη προσπάθεια επανασύνδεσης που έκαναν με τον Σάββα Γκέντσογλου.

«Με τον Σάββα θα μπορούσαμε εύκολα να είμαστε μαζί, δυστυχώς όμως οι καταστάσεις δεν βοήθησαν. Όταν ένα ζευγάρι είναι χώρια για πολύ καιρό δεν μπορεί να επιβιώσει η σχέση. Τώρα που έχουν περάσει τα χρόνια και βλέπω πιο καθαρά τα πράγματα, ξέρω ότι θα ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι μαζί, εάν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες. Δυστυχώς δεν υπήρχαν και δεν φταίει ούτε εκείνος ούτε εγώ, απλά έτσι ήταν τα πράγματα» είπε στο περιοδικό YouWeekly.

Αγγελική Ηλιάδη - Σάββας Γκέντσογλου

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο γνωστός ποδοσφαιριστής έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον 8χρονο Βασίλη και του έχουν τεράστια αδυναμία.

Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί από το 2013. Μετά από αρκετές φορές που χώρισαν και επανασυνδέθηκαν, αποφάσισαν να κρατήσουν δρόμους χωριστούς. Ωστόσο, η Αγγελική παραδέχτηκε ότι «εάν ήταν να παντρευτώ κάποιον, αυτός θα ήταν ο Σάββας και κανέναν άλλον».

Αγγελική Ηλιάδη: Τα δημόσια ενσταντανέ με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένη με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη:

«Ναι είμαι. Η σχέση με τον Γρηγόρη έτυχε. Ίσως να μην ήμουν έτοιμη να προχωρήσω με έναν νέο έρωτα, γιατί είχαμε μια επανασύνδεση με τον Σάββα και είχαμε πάρει κάποιες αποφάσεις. Τελικά δεν προχώρησε αυτό, επειδή προέκυψε ο έρωτας με τον Γρηγόρη. Μέσα στο παιχνίδι λειτούργησα αυθόρμητα, όπως λειτουργώ ανέκαθεν στη ζωή μου, ξεχνώντας ότι υπάρχουν κάμερες... Δεν έγινε επίτηδες και δεν ήθελα να στενοχωρήσω κανέναν, απλά έγινε...».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top