Σάντρα Βουτσά: «Όσα έγραψε η Θεοδώρα προσβάλλουν τον Κώστα»

Τι είπε για τη διαθήκη του Κώστα Βουτσά δύο χρόνια μετά τον θάνατό του

Συνέντευξη της Αλίκης Κατσαβού στο Breakfast@Star

Για τη διαθήκη του Κώστα Βουτσά, αλλά και όσα έγραψε στα social media η κόρη του Θεοδώρα, μίλησαν η Σάντρα Βουτσά και η τελευταία σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού

Σε συνέντευξή τους στο περιοδικό Ok!, τόσο η κόρη, όσο και η σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια, ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει διαθήκη. 

«Διαιωνίζεται αυτό το θέμα της διαθήκης που δεν υπάρχει από τότε που ακόμα ήταν στη ζωή ο Κώστας. Όπως και το ότι ο Φοίβος θα κληρονομούσε μετά τον θάνατό του το διαμέρισμα, όπου ζούσαμε στο Κολωνάκι, στο οποίο όμως ήμασταν με ενοίκιο», είπε η Αλίκη Κατσαβού.

Αλίκη Κατσαβού Κώστας Βουτσάς

Η Αλίκη Κατσαβού και ο Κώστας Βουτσάς

Σε ερώτηση μάλιστα αν είχε φροντίσει να καλύψει οικονομικά τα τέσσερα παιδιά του όσο ήταν ακόμα στη ζωή, η Σάντρα Βουτσά απάντησε:

«Το να καλύψει οικονομικά είναι κάτι σχετικό. Όμως, είχε φροντίσει κάποια πράγματα που είχε φτιάξει ως επαγγελματίας – τότε που μπορούσε ακόμη – να τα δώσει στα παιδιά του. Κάποια στιγμή ακούστηκε μέχρι ότι ο Βουτσάς είχε 1 εκατομμύριο ευρώ στην τράπεζα. Δεν ισχύουν όλα αυτά».

Όσον αφορά στην ανάρτηση της Θεοδώρας Βουτσά που προειδοποιούσε ότι επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός της εφόσον ειπωθεί ξανά δημόσια από «συγγενείς» του ότι δεν τους είχε τακτοποιήσει οικονομικά, η αδελφή της απάντησε:

Βουτσάς Κατσαβού Σάντρα Βουτσά

Ο Κώστας Βουτσάς με την Αλίκη Κατσαβού, τη μεγαλύτερη κόρη του, Σάντρα και τον μικρότερο γιο του Φοίβο

«Αυτό ήταν σπόντα για την Αλίκη. Να εξηγήσω λοιπόν τι συνέβη. Η Αλίκη είχε δώσει μια συνέντευξη και είχε πει “περνάω δύσκολα”. Ύστερα κάποιο site έγραψε: “Η Αλίκη Κατσαβού δεν έχει να φάει”. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ούτε δήλωσε κάτι τέτοιο η ίδια. Η Αλίκη ουσιαστικά περιέγραψε την άγρια πραγματικότητα που ζούμε όλοι στην Ελλάδα, και ειδικά οι Έλληνες ηθοποιοί.

Κώστας και Θεοδώρα Βουτσά

Ο Κώστας Βουτσάς με την κόρη του Θεοδώρα

Η Θεοδώρα, επειδή προφανώς μένει πολλά χρόνια στο εξωτερικό (σ.σ. πρώτα στην Ολλανδία και τώρα στη Σιγκαπούρη), δεν έχει καμιά σχέση με την ελληνική πραγματικότητα. Και θεώρησε ότι η Αλίκη το είπε αυτό σε σχέση με τον Κώστα Βουτσά. Μάλιστα, μέσα στην ανάρτησή της υποστήριξε πως “φταίει η κακή διαχείριση και η κακή επιχειρηματικότητα των «συγγενών» του Βουτσά για τη σημερινή οικονομική τους κατάσταση”. Η Θεοδώρα με όσα έγραψε είναι σαν να προσβάλλει τον κόσμο που περνάει δύσκολα και τη μνήμη του Κώστα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top