Μπέττυ Μαγγίρα για Άκη Σακελλαρίου: «Ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι»

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για το πρόβλημα υγείας του

Απόσπασμα από την πρόσφατη συνέντευξη του Άκη Σακελλαρίου στο «Mega Καλημέρα» έπαιξε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;».

Η παρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα στάθηκε στο σημείο εκείνο, όπου ο ηθοποιός αναφέρεται στην περιπέτεια υγείας του, αποκαλύπτοντας πως εκείνη την περίοδο συμπρωταγωνιστούσαν στο μιούζικαλ Mamma Mia και ότι όλος ο θίασος ήταν σοκαρισμένος, μόλις πληροφορήθηκε ότι έπεσε σε κώμα.  

Άκης Σακελλαρίου: «Έστελνα βιντεάκια για τη δουλειά από την εντατική»

Οι πρωταγωνιστές του Mamma Mia, Αργύρης Αγγέλου, Άκης Σακελλαρίου, Δέσποινα Βανδή και Μπέττυ Μαγγίρα μαζί με τη Μαρία Μπεκατώρου στο Θέατρο Ακροπόλ/Φωτογραφία NDP

Σακελλαρίου: Το πρόβλημα υγείας μου ήταν μεγάλη ανατροπή. Με ταρακούνησε

«Την περιπέτεια υγείας του Άκη Σακελλαρίου τη βίωσα από κοντά. Παίζαμε μαζί στο «Mamma Mia» όταν συνέβη αυτό και πήγε στο νοσοκομείο με πολύ οξεία πνευμονία. Έπεσε σε κώμα και έπρεπε άμεσα να αντικατασταθεί γιατί ήμασταν σε περιοδεία, ήμασταν όλοι τόσο σοκαρισμένοι. Προσπαθούσαμε να μάθουμε νέα, τι συμβαίνει, τι γίνεται.

Όταν κάποιος πέφτει σε κώμα δεν ξέρεις αν θα συνέλθει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη ημέρα που του μίλησα, δεν μπορούσε να μιλήσει… Είχα σοκαριστεί, δεν μπορούσε να αρθρώσει τον λόγο. Είχα πάθει σοκ. Προσπαθούσαμε να τον εμψυχώσουμε και είχε αίσιο τέλος. Ήρθε και έπαιξε στην τελευταία παράσταση, ήταν πολύ συγκινητικό».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top