Άκης Σακελλαρίου: «Έστελνα βιντεάκια για τη δουλειά από την εντατική»

«Κατάλαβα πολύ μετά πόσο σοβαρό είναι» εξομολογήθηκε

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο Άλλος» ήταν καλεσμένος ο Άκης Σακελλαριίου και μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του αλλά και για τους αρνητές του κορωνοϊού.

Σακελλαρίου: Το πρόβλημα υγείας μου ήταν μεγάλη ανατροπή. Με ταρακούνησε

Ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι πέρασε 15 μέρες νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο καθώς είχε διαγνωσθεί με τη «νόσο των λεγεωναρίων».

«Εάν ανακαλύψεις τη νόσο νωρίς, το προλαβαίνεις και είναι σαν μία πνευμονία που θεραπεύεται, εάν το αφήσεις και αυτό σου τρώει σιγά-σιγά τα πνευμόνια, τότε θα έχει προβλήματα. Η εικόνα που κρατώ από τότε είναι τα αγαπημένα μου πρόσωπα και τους φοβερούς γιατρούς του Σωτηρία», είπε χαρακτηριστικά τώρα, δύο χρόνια μετά την περιπέτεια με την υγεία του.

«Κατάλαβα πολύ μετά πόσο σοβαρό είναι. Μέχρι που μπήκα στην εντατική, έστελνα βιντεάκια για τη δουλειά. Έλεγα στην σκηνοθέτρια μήπως πρέπει να σκεφτούμε να αντικατασταθώ; Και της έδειχνα ότι είμαι στην εντατική με καλώδια. Τη μια ημέρα παίζαμε το Mamma Mia στην Πάτρα, την επόμενη με πήγε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στον γιατρό μου. Μπήκα στο ταξί, χάθηκα και την επόμενη ξύπνησα στο νοσοκομείο και το βράδυ μπήκα στην εντατική. Όλοι με τον κορωνοϊό αυτό λένε, γίνεται μία καταρρακτώδης αλλαγή στον οργανισμό σου», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

σακελλαριου


Για τους αντιεμβολιαστές και τους αρνητές του κορωνοϊου ο Σακελλαρίου είπε: «Θεωρώ ότι ο κάθε ένας πρέπει να έχει την άποψή του, όμως σε ένα τέτοιο θέμα οφείλεις να σκεφτείς λίγο και τον άλλο».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top