Άννα Βίσση: Αρνήθηκαν την είσοδο σε drag queen στο μαγαζί της

Η απάντηση της τραγουδίστριας

Ένα περιστατικό που ενόχλησε πολύ την Άννα Βίσση συνέβη το περασμένο Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν η τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι άνθρωποι που βρίσκονταν στην πόρτα του μαγαζιού, αρνήθηκαν την είσοδο στη γνωστή drag queen «ΔουΚissa» λόγω… της εμφάνισής της.

«Απόψε στο Hotel Eρμού, όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση, απαγόρεψαν αυταρχικά την είσοδο στην drag queen Δούκισσα λόγω της εμφάνισής της. Πόσο υποκριτικό και αναχρονιστικό εκ μέρους της διεύθυνσης αλλά και πόσο ανακόλουθο με την προσωπικότητα και την ουσία της Άννας Βίσση.

Νιώθουμε βαθιά πληγωμένοι και προσβεβλημένοι, αλλά και πάρα πολύ θυμωμένοι. Περιμένουμε την επίσημη συμπεριφορά και την απολογία σε περίπτωση που πρόκειται για επίσημη θέση του μαγαζιού υπέρ των διακρίσεων» ανέφερε χαρακτηριστικά η καταγγελία που αναρτήθηκε στα social media.

Άννα Βίσση: Αρνήθηκαν την είσοδο σε drag queen στο μαγαζί της

H Άννα Βίσση, η οποία με τη στάση ζωής της όλα αυτά τα χρόνια στέκεται πάντα στο πλευρό της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, όταν πληροφορήθηκε το εν λόγω περιστατικό, θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μέσω μιας ανάρτησης στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Γνωρίζετε όλοι τις πεποιθήσεις μου περί ρατσισμού χρόνια τώρα. Άρα είναι κάτι που μαθαίνω κι εγώ μόλις. Δυστυχώς το Hotel Ermou έκλεισε το Σάββατο αλλιώς θα φρόντιζα ο άνθρωπος που το έκανε αυτό να απολυθεί αφού απολογηθεί. Λυπάμαι ειλικρινά», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια, η οποία το περασμένο Σάββατο ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top