Καλυβάτσης: Τα παιδιά, η Λούπη και η αντιπάθεια για το ανθρώπινο είδος

Τι είπε για τη σύντροφό του, Υρώ Λούπη

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης και η Υρώ Λούπη είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Υρώ Λούπη: Κάνει σχέδια γάμου με τον Σωτήρη Καλυβάτση;

Ωστόσο, ο ηθοποιός μίλησε για την απόφασή του να μην παντρευτεί με τη σύντροφό του, αλλά και να μην αποκτήσουν παιδιά. «Δε θέλω να κάνω παιδί γιατί το αντιλαμβάνομαι σαν μια τεράστια ευθύνη. Θες να με πεις ευθυνόφοβο, θες να με πεις ανώριμο, θες να με πεις εγωιστή, αλλά δεν αισθάνομαι έτοιμος να αναλάβω αυτή την ευθύνη. Από την άλλη, πάλι, υπάρχει και ο αντίλογος σίγουρα πως αν δεν το κάνεις δεν μπορείς να το καταλάβεις. Αυτό, όμως, δεν είναι μια επιπόλαιη απόφαση και δεν μπορώ να αντιμετωπίσω έτσι ούτε το παιδί ούτε την οικογένεια», είπε αρχικά ο ηθοποιός στην εκπομπή «Όλα Γκουντ».

Υρώ Λούπη: Η αφοπλιστική απάντηση για τη σχέση της με τον Σωτήρη Καλυβάτση!

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης με τη σύντροφό του, Υρώ Λούπη/φωτογραφία NDP

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης με τη σύντροφό του, Υρώ Λούπη/φωτογραφία NDP

«Η Υρώ είναι ένας άνθρωπος που δε θέλει επίσης να κάνει παιδιά ούτε και θέλει να παντρευτεί. Οπότε μια χαρά είμαστε έτσι όπως ζούμε. Ένας ακόμα λόγος που με αποθαρρύνει είναι το πώς είναι η ζωή και ο άνθρωπος. Όσο περνούν τα χρόνια έχω αρχίσει, δηλαδή, να μη συμπαθώ ιδιαίτερα το ανθρώπινο είδος. Προτιμώ τα ζώα» πρόσθεσε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top