«Σκηνοθέτης με έδιωξε στην πρεμιέρα παράστασης. Έκλαιγα μου στοίχισε πολύ»

Όσα αποκάλυψε πολύ γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Δείτε όσα είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Είναι πολύ ταλαντούχος κι έχει φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τη συνάδελφό του, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Ο λόγος για τον Φάνη Μουρατίδη που το πρωί της Τετάρτης μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη! για την κρίση ηλικίας, την εφηβεία των γιων του, τη σύζυγό του, τους ανήθικους καλλιτέχνες αλλά και την εκδίωξη του από παράσταση που του στοίχισε. 

Φάνης Μουρατίδης

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε για την εμπειρία στο θέατρο που τον στιγμάτισε

«Κρίση ηλικίας ένιωσα στα 47 μου, σε πιάνουν υπαρξιακά, σκέφτεσαι αν έκανες όσα ήθελες, χάνονται φίλοι σου, η εικόνα σου αλλάζει. Περισσότερο με πειράζουν οι απώλειες, χάνω πολύ αγαπημένους φίλους και σημαντικά κομμάτια της οικογένειάς μου, όπως τον πατέρα μου», ανέφερε αρχικά.

«Οι γιοι μου, Έκτορας κι Αλέξανδρος, είναι 14 και 13 ετών. Προσπαθώ να διαχειριστώ την κάθε καινούργια έκπληξη που μου εμφανίζεται. Στην εφηβεία των παιδιών, σημαντικός συνοδοιπόρος είναι η γυναίκα μου, για να είμαι ειλικρινής είμαι ο βοηθός της Άννα Μαρίας με τα παιδιά μας. Με ανησυχούσε πολύ η πρώτη τους έξοδος, ήθελα τον χρόνο μου γιατί δουλεύει στο κεφάλι σου ο κίνδυνος κι εκείνη τη στιγμή θυμάσαι τον εαυτό σου με τον πατέρα σου. Θα ήθελα να είμαι πιο μοντέρνος, αλλά δυστυχώς δεν είμαι, σιγουρά η Άννα Μαρία είναι πιο ανοιχτόμυαλη από μένα», συμπλήρωσε ο Φάνης Μουρατίδης. 

Μουρατίδης για Παπαχαραλάμπους: Είμαι αυστηρός και της κάνω παρατηρήσεις

«Η μοναδική φορά που ενοχλήθηκα ήταν όταν κάναμε μια διαφήμιση και σχολιάστηκε άσχημα ότι παίζαμε με τα παιδιά μας, ενώ δεν ισχύει. Καταλαβαίνω ότι κάποιος θα με "χωρίζει" κάθε τρεις μήνες, αλλά αυτό με αφορά περισσότερο για τα παιδιά μου κι όχι για κάποιον άλλο λόγο», πρόσθεσε. 

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους Φάνης Μουρατίδης

Ο Φάνης Μουρατίδης με τη σύζυγό του Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Για τις σημαντικές αποφάσεις της ζωής του, δήλωσε πως θα ενημερώσει πρώτα απ ‘όλα τα παιδιά του. «Έχουμε μεριμνήσει και μιλήσει στα παιδιά μας ότι αν συμβεί το οτιδήποτε, θα λάβουν γνώση πρώτα εκείνα και υστέρα όλοι οι άλλοι. Είναι αδύνατον να κάνεις αυτή τη δουλειά και να μη μιλήσεις στα παιδιά, σκέψου ότι βλέπουν για πρώτη φορά τη μαμά τους να φιλάει κάποιον άλλο στην τηλεόραση», είπε.

Παπαχαραλάμπους - Μουρατίδης: Βόλτα με τους γιους τους στο Ψυχικό

Όσον αφορά στις δυσκολίες του επαγγέλματος, ο ηθοποιός δήλωσς: «Τα δύσκολα περιστατικά τα αντιμετώπισα στα πρώιμα στάδια με την αντίληψη που υπήρχε στον κόσμο για τους ηθοποιούς και με την ιδιομορφία του επαγγέλματος. Κώδικας επαγγελματικής δεοντολογίας ακόμη δεν έχει φτιαχτεί για τη δική μας δουλειά, νομίζω ότι είναι αναγκαιότητα πλέον», επεσήμανε κι αποκάλυψε το πότε σκέφτηκε να τα παρατήσει για πρώτη φορά.

«Σκέφτηκα να παρατήσω αυτή τη δουλειά όταν ήμουν στη σχολή και παράλληλα δούλευα, δε θα ξεχάσω ποτέ ότι, με διώξανε από μια παράσταση. Ήμουν κομπάρσος, μου είπαν να κόψω όλα όσα έκανα, εγώ κράτησα δυο από όσα έκανα κι ο σκηνοθέτης με έδιωξε στην πρεμιέρα της παράστασης. Με έδιωξε και με πήρανε τα κλάματα, γιατί το έκανε την ώρα που ο κόσμος έμπαινε μέσα, πήγα στο καμαρίνι και μετά στο ξενοδοχείο, μου στοίχισε πολύ», αποκάλυψε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top