Μουρατίδης για Παπαχαραλάμπους: Είμαι αυστηρός και της κάνω παρατηρήσεις

Πάντα στο πλευρό της συζύγου του ο ηθοποιός

Ο Φάνης Μουρατίδης είναι πολύ χαρούμενος που έπειτα από αρκετό καιρό κατάφερε να επιστρέψει στο θέατρο μιας και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης».

«Είναι σαν να ξανασυναντιέσαι μετά από πολλά χρόνια με μία γυναίκα που ήσουν πάρα πολύ ερωτευμένος μαζί της και περιμένεις να δεις πως θα λειτουργήσει αυτή η συνάντηση μετά από τόσο καιρό που έχετε να βρεθείτε», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».

Παπαχαραλάμπους - Μουρατίδης: Βόλτα με τους γιους τους στο Ψυχικό

Ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη σύζυγό του, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μιας και για πρώτη φορά κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη για την παράσταση  "Good People” του David Lindsay-Abaire

Φάνης Μουρατιδης - Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

«Η Άννα Μαρία είναι πρώτη χρονιά σε ρόλο σκηνοθέτη, σε δύο δουλειές. Ήτανε μία πολύ γενναία κίνηση, μια απόφαση σημαντική για την ζωή της. Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανε αυτή την επιλογή. Είμαι αυστηρός μαζί της, της κάνω παρατηρήσεις, όπως και αυτή είναι αυστηρή μαζί μου στα πράγματα που κάνω εγώ. Διότι όταν αγαπάς έναν άνθρωπο θες το καλύτερο για αυτόν και δεν μπορείς να είσαι διακοσμητικός».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top