Φοίβος Παπαδάκης: Η σχέση με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη σύντροφό του

Όσα είπε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

Για το «βαρύ» επίθετο που κουβαλά, τη σχέση του με τον πατέρα του Γιώργο Παπαδάκη αλλά και την προσωπική του ζωή μίλησε ο Φοίβος Παπαδάκης στη νέα του συνέντευξη, λίγο μετά το ντεμπούτο του στην τηλεόραση και στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον».

Φοίβος Παπαδάκης και Γιώργος Παπαδάκης

Φοίβος Παπαδάκης & Γιώργος Παπαδάκης σε νυχτερινή τους έξοδο τον περασμένο Δεκέμβριο /NDP Photo Agency

«Το όνομα “Παπαδάκης” είναι ένα βαρύ όνομα ωστόσο, ο ίδιος ο πατέρας μου δε με έκανε ποτέ να νιώσω ότι είναι βάρος για μένα με την κακή έννοια. Καταλαβαίνω ότι ως γιος του Γιώργου Παπαδάκη μπορεί να μου ασκείται μια παραπάνω κριτική αλλά επειδή έχω πάρα πολύ καλή σχέση μαζί του και είναι πάντα δίπλα μου για να με στηρίζει, είναι ένα όνομα βαρύ που όταν βγαίνω μπροστά στην κάμερα παύει να υπάρχει.

Είμαι ο Φοίβος Παπαδάκης και πιστεύω ότι οποιοσδήποτε κουβαλά ένα βαρύ όνομα, είναι στην αρχή μόνο βαρύ μετά κάνεις την πορεία σου και βασίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις, μόνο έτσι μπορείς να προχωρήσεις.

Όταν έχεις έναν πατέρα στον ίδιο χώρο που εργάζεσαι, αυτό σίγουρα μπορεί να σου ανοίξει πόρτες. Βέβαια, εγώ είμαι στο Open δεν είμαι στον ΑΝΤ1. Mε βοηθάει κυρίως στο επίπεδο των συμβουλών. Κάθε μέρα, μετά την εκπομπή θα μιλήσω μαζί του και θα ακούσω τις συμβουλές του τις οποίες λαμβάνω πολύ σοβαρά υπόψιν… Προσέχει τα πάντα και μου το λέει… Δεν παρακολουθεί όλη την εκπομπή αλλά ένα μισάωρο το βλέπει σίγουρα κάθε μέρα» είπε ο Φοίβος Παπαδάκης στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

Φοίβος Παπαδάκης: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος για τον πατέρα μου»

Όσον αφορά στα προσωπικά του, ο Φοίβος Παπαδάκης είπε για τη σχέση του: «Δε με προβλημάτισε που έγινε γνωστή η σχέση μου. Δεν κρύβω τη σύντροφό μου άλλωστε. Εγώ είμαι δημοσιογράφος, δεν είμαι τραγουδιστής ή ηθοποιός για να ενδιαφέρει τόσο πολύ η ζωή μου και η σχέση μου τον κόσμο. Όποιος θέλει να μάθει, θα μάθει αλλά δεν έχει γίνει κάτι με τα media που να με ενόχλησε».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top