Άρης Σοϊλέδης & Μαρία Αντωνά: Τον Σεπτέμβριο ο γάμος–Οι διάσημοι κουμπάροι

Τι είπε για το νυφικό της η δημοσιογράφος

Κάθε λόγο για να χαμογελά έχει η Μαρία Αντωνά, αφού σε λίγους μήνες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Άρη Σοϊλέδη. Μπορεί ο ποδοσφαιριστής να βρίσκεται στο Survivor, αλλά εκείνη έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το ευτυχές γεγονός.

Η δημοσιογράφος μιλώντας στο  «Secret» αποκάλυψε ότι έχει βρει και το νυφικό, έδωσε τις λεπτομέρειες και περιέγραψε πώς της έγινε η πρόταση γάμου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIA ANTONA (@maria_antwna)

«Σκεφτόμαστε ο γάμος μας να γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όμως περιμένω τον Άρη για να ορίσουμε ημερομηνία και μέρος. Έχω διαλέξει το νυφικό. Είναι κάτι που μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που το είδα. Είναι πάρα πολύ απλό, με ανάλαφρο στυλ. Δεν θέλω υπερβολές. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να είμαι άνετη, ώστε να χορέψω πολύ εκείνη τη βραδιά. Ξέρω ότι στον Άρη αρέσουν πολύ τα πυροτεχνήματα, οπότε θα το φροντίσω».

Μαρία Αντωνά: Η αποκάλυψη για το νυφικό του γάμου της με τον Σοϊλέδη

`

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIA ANTONA (@maria_antwna)

Η μέλλουσα νύφη προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες λέγοντας ποιοι θα είναι οι διάσημοι κουμπάροι τους: «Θα είναι οι καλοί μας φίλοι Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του, Δώρα, ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η κουμπαριά έγινε μέσα στο “Survivor”».

Μ. Αντωνά: Η πρόταση γάμου του Σοϊλέδη και το δαχτυλίδι που ήρθε με drone

«Ήταν φαντασμαγορική. Έγινε σε ένα σκάφος, απέναντι από το γήπεδο του ΣΕΦ. Μου έδεσε τα μάτια, με πήγε εκεί και κάποια στιγμή ήρθε με drone το μονόπετρο», πρόσθεσε μιλώντας για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η πρόταση γάμου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIA ANTONA (@maria_antwna)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top