Μ. Αντωνά: Η πρόταση γάμου του Σοϊλέδη και το δαχτυλίδι που ήρθε με drone

«Δεν έχω θέμα με το παρελθόν του συντρόφου μου» είπε στο The 2Night Show

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τρίτης η Μαρία Αντωνά η οποία μίλησε για τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη και τη συμμετοχή του στο Survivor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIA ANTONA (@maria_antwna)

 

Η πρόταση γάμου σε σκάφος και το δαχτυλίδι με drone

Η πρόταση γάμου-υπερπαραγωγή άσσου της μπάλας σε γνωστή δημοσιογράφο

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, περιέγραψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου την κινηματογραφική πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της.

μαρια αντωνά

«Είχα μείνει έκπληκτη, δεν απάντησα αλλά το πήρα το δαχτυλίδι. Εντάξει, “Ναι” είπα δεν χρειάστηκε βέβαια να το πω, αλλά το ένιωσα. Δεν απάντησα αλλά ήταν όλα πολύ συγκινητικά. Δεν έχω απαντήσει ακόμα και δεν με ρώτησε ξανά», είπε και πρόσθεσε:

«Οργάνωσε ένα σαν boat event το οποίο έγινε σε ένα σκάφος νότια της Αθήνας. Ουσιαστικά πήγαμε για να βρούμε κάποιους φίλους που είχε να μιλήσει για δουλειά. Βέβαια εγώ τα είχα καταλάβει σχεδόν όλα, αλλά μέχρι εκεί που έφτασα έκανα ότι δεν καταλαβαίνω. Ο Άρης έχει ένα πράγμα το οποίο το βλέπω και μέσα στο παιχνίδι. Είναι από τους ανθρώπους που δεν μπορεί να πει ψέματα. Είχε σαξοφωνίστα ο οποίος έπαιζε μουσική (…) Το μόνο που δεν είχα καταλάβει ήταν πώς θα έρθει το δαχτυλίδι το οποίο ήρθε τελικά με ένα drone».

Η απάντηση της Μ. Αντωνά στο ενδεχόμενο ενός παιδιού

Σε ερώτηση του παρουσιαστή για το εάν είναι έτοιμη να αποκτήσει παιδί, η ίδια απάντησε: «Έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια που με την αδερφούλα μου την μικρή είχα 12 χρόνια διαφορά. Οπότε μεγαλώνοντας μαζί της ήταν ήδη σαν να έχω ένα παιδί κι εγώ, να μεγαλώνω ένα παιδί. Το να κάνω οικογένεια και να έχω παιδάκια μέσα στο σπίτι, είναι πολύ ωραία όλα αυτά στο μυαλό μου».

Ζηλεύει τον Άρη Σοϊλέδη η Μαρία Αντωνά; - Η ατάκα για τις πρώην συντρόφους του

μαρια αντωνά

Τέλος η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο Άρης Σοϊλέδης τής έχει μιλήσει για το παρελθόν του: «Δεν έχω θέμα, ξέρω το παρελθόν του συντρόφου μου. Δεν έχω πρόβλημα, λογικό είναι, ωραίο παλικάρι είναι».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top