Η πρόταση γάμου-υπερπαραγωγή άσσου της μπάλας σε γνωστή δημοσιογράφο

Όσα αποκάλυψε η πρώην συνεργάτιδα του «Happy Day»

Σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Άρη Σοϊλέδη, όπως αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά το πρωί της Τετάρτης στο «Happy Day», την εκπομπή από όπου τη γνωρίσαμε

Άρης Σοϊλέδης-Μαρία Αντωνά: Έκλεισαν μαζί τρία χρόνια! 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού η Μαρία Αντωνά

Η δημοσιογράφος περιέγραψε τον τρόπο που ο γνωστός ποδοσφαιριστής της έκανε πρόταση γάμου, αφού της έδωσε το δαχτυλίδι με ένα… drone!

«Έχει γίνει επίσημη πρόταση γάμου από τον σύντροφό μου. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, μια ημερομηνία. Τα πράγματα είναι λίγο ρευστά και λόγω του κορωνοϊού», είπε η μελαχρινή καλλονή. 

Άρης Σοϊλέδης Μαρία Αντωνά

Το ζευγάρι είναι εδώ και λίγα χρόνια τρελά ερωτευμένο! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Δεν ήταν κάτι που περίμενα. Ήταν μια πολύ αυθόρμητη κίνηση που έκανε ο Άρης, που από την πρώτη στιγμή που τον έχω γνωρίσει είναι ένα παιδί που δε μπορείς να το προβλέψεις, όσο και να θέλεις. Είναι λίγο τρελός με αυτά», δήλωσε φανερά χαρούμενη. 

Μαρία Αντωνά: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το Happy Day 

Θύμα κλοπής η Μαρία Αντωνά: Το αυτοκίνητό της έκανε «φτερά»

«Κάποια στιγμή πριν από τα Χριστούγεννα μου είπε να πάμε μια βόλτα να γνωρίσω κάποιους συμπαίκτες του. Και τελικά αυτό το γεύμα ήταν μια ωραία επίσκεψη σε ένα ωραίο σκάφος στολισμένο με πολύ ωραία μουσική κι ένα drone ήρθε και έφερε αυτό που ξέρεις... Έστησε υπερπαραγωγές. Σε αυτά είναι τρομερός!», εξομολογήθηκε με χαμόγελο η Μαρία Αντωνά.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top