Δήμητρα Ματσούκα: Η αποκάλυψη για το εξώφυλλο που δεν ήθελε να δημοσιευθεί

Πρότεινε να καλύψει τα έξοδα της φωτογράφισης

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Δήμητρας Ματσούκα

Στις αρχές της Χιλιετίας ήταν το κορίτσι που αγάπησαν όσο κανένα άλλο τα lifestyle περιοδικά και οι τηλεοπτικές εκπομπές. Από τότε η Δήμητρα Ματσούκα εξελίχθηκε σε μια πολύ καλή ηθοποιό, που -πλέον- δεν αγαπάει πολύ τις φωτογραφήσεις, τα εξώφυλλα και τη δημοσιότητα.

Δήμητρα Ματσούκα: Αποκαλύπτει τους λόγους που δεν απέκτησε ποτέ παιδί

Ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν πάντα τόσο ευχάριστα για την ηθοποιό. Φιλοξενούμενη στο Στούντιο 4 την Παρασκευή, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο εξώφυλλο που ήθελε να πληρώσει για να μη δημοσιευτεί, αλλά και σε αυτό που την έκανε να πάρει την απόφαση να μην φωτογραφηθεί ξανά

Δήμητρα Ματσούκα Στούντιο 4

Με ιδιαίτερα αποκαλυπτική διάθεση η Δήμητρα Ματσούκα κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4

«Κάπου στο τέταρτο πέμπτο εξώφυλλο, αυτό συνέβη το 2004, είπα "τέλος ως εδώ" και δεν ξαναέκανα ποτέ. Δεν άντεχα να είμαι έρμαιο αυτής της αγοραίας ας πούμε διάθεσης του να πουλήσουμε… Ενώ μέσα οι φωτογραφίες ήταν αντάξιες των ξένων περιοδικών. Δε μου άρεσε αυτή η εξαπάτηση, γιατί πάντοτε δίναμε τα χέρια για το τι θα μπει και πάντα έμπαινε κάτι άλλο και πάντα ο ένας κατηγορούσε τον άλλον», είπε αρχικά.

Δήμητρα Ματσούκα: Έκανε μήνυση σε περιοδικό και ακολούθησε λουκέτο

«Ξέρετε τη γνωστή ιστορία που έχω βγάλει 500 χιλιάδες δραχμές για να μην μπει εξώφυλλο. Έγινε ένα εξώφυλλο που δε μου άρεσε, μια αντιγραφή εξωφύλλου που είχε κάνει η Μπελούτσι και μου είχαν πει ότι "αν δε σου αρέσει, δε θα μπει μην ανησυχείς". Λέω "δε μου αρέσει, δε θα μπει λοιπόν". Και μου είπαν ότι θα μπει γιατί έχει κοστίσει αυτή η φωτογράφιση. Έφυγα, πήγα στην τράπεζα, πήρα 500 χιλιάδες, γύρισα κι όταν έβγαλα τα χρήματα πετάχτηκαν στην άλλη άκρη του γραφείο σαν να έβγαζα βόμβα. Τελικά, ξαναέγινε η φωτογράφιση κι ήμουν πιο ευχαριστημένη», είπε στη συνέχεια. 

Δήμητρα Ματσούκα

Εδώ κι αρκετά χρόνια η ηθοποιός δε θέλει να είναι το κορίτσι των εξωφύλλων!

Δήμητρα Ματσούκα: To υπέροχο minimal σπίτι της στο Παγκράτι

«Δεν το έκαναν επειδή με συμπαθούσαν. Ο λόγος που με καλούσαν στα εξώφυλλα ήταν καθαρά για το δικό τους καλό», σημείωσε η Δήμητρα Ματσούκα, συμπληρώνοντας: «Το 2004 ήταν ένα εξώφυλλο του Esquire που με έκανε να πω τέλος. Έγινε κάτι… για μένα χωρίς εμένα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top