Δήμητρα Ματσούκα: Έκανε μήνυση σε περιοδικό και ακολούθησε λουκέτο

Η άρνηση να μιλάει για την προσωπική της ζωή και η σχέση με τα Μέσα

Δείτε βίντεο για τη συνέντευξη της Δήμητρας Ματσούκα από το Happy Day

Από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 είναι ένα από τα πιο σέξι και ταλαντούχα κορίτσια του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης, με χιλιάδες άντρας fans να την ακολουθούν και τις γυναίκες να την αγαπούν ιδιαίτερα

Κάθετη η Δήμητρα Ματσούκα: «Καταδικάζω κάθε κακοποιητική συμπεριφορά»

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για τη σχέση της με τα ΜΜΕ, τονίζοντας ότι έχει μηνύσει έντυπα για αναληθή δημοσιεύματα. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως κάποτε κέρδισε αγωγή 30 εκατομμυρίων δραχμών, αλλά δεν πήρε ποτέ τα χρήματα.

Στην ερώτηση αν είναι αρκετές οι φορές που δεν την  έχουν σεβαστεί τα Μέσα, απάντησε: «Όχι πως δε με έχουν σεβαστεί. Κανείς, ας πούμε, δε με ρωτάει για την προσωπική μου ζωή, γιατί σέβονται τη διαχρονική επιθυμία μου να μη μιλάω για τέτοια». 

Δήμητρα Ματσούκα

Οι παπαράτσι ακολουθούν τη Δήμητρα Ματσούκα κατά πόδας! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Απλώς κάποια βαθυκίτρινα Μέσα έχουν εφεύρει ιστορίες που δεν ίσχυαν, ώστε να πουλήσουν. Αλλά αυτό συμβαίνει σταθερά κάθε δυο-τρία χρόνια, τα τελευταία είκοσι δύο χρόνια», συμπλήρωσε στη συνέχεια. 

Δήμητρα Ματσούκα: Κορμάρα και πιο ανανεωμένη από ποτέ στη νέα της εμφάνιση

Έχεις πληγωθεί από σχόλια ή δημοσιεύματα; «Πού και πού μηνύω κανέναν και φτου από την αρχή. Έχω κερδίσει, και μάλιστα τριάντα εκατομμύρια δραχμές. Δεν τα πήρα ποτέ τα χρήματα, αλλά το περιοδικό έκλεισε. Δεν είναι και λίγο!», εξομολογήθηκε η Δήμητρα Ματσούκα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top