Η Βλαντή για τον γάμο της: «Δε θα παντρευόμουν αν δεν ήταν ο Γιάννης»

Τα τρυφερά λόγια και η εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Παναγιώτας Βλαντή

Το περασμένο καλοκαίρι η Παναγιώτα Βλαντή παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιάννη Βλάχο, στο γραφικό νησί της Ύδρας.  

Παναγιώτα Βλαντή: Το βίντεο του γάμου της είναι υπέροχο!

Καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά την Τετάρτη, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση με τον σύζυγό της, αλλά και τους λόγους που αποφάσισε να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο.

Γιάννης Βλάχος Παναγιώτα Βλαντή

H Παναγιώτα Βλαντή με τον Γιάννη Βλάχο σε θεατρική πρεμιέρα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«To καλοκαίρι παντρευτήκαμε με τον σύζυγό μου. Ήταν κρυφά όλα, ήταν πολύ λίγα άτομα. Την ημέρα του γάμου δεν ήθελα να έχω φωτογραφίες και τέτοια. Ο λόγος που αποφάσισα να παντρευτώ μετά από τόσα χρόνια είναι γιατί ο Γιάννης είναι τέτοιος άνθρωπος, που αν δεν ήταν αυτός, δε θα παντρευόμουν. Νομίζω αυτό τα λέει όλα... Δεν είχα σκοπό, αλλά αφού σου έρθει λες: "Θα το κάνω!"», εξομολογήθηκε αρχικά η ηθοποιός.  

Παναγιώτα Βλαντή: Φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο της στην Ύδρα

Παναγιώτα Βλαντή Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε... ερωτευμένος με την Παναγιώτα Βλαντή

«Φοβόμουν πολύ τον γάμο, παρόλο που δεν είμαι κατά του γάμου. Έλεγα "τώρα γιατί να προχωρήσω;". Ήμουν πάντα οκ με μία σχέση. Με φόβιζε όλο αυτό. Μου άρεσε να πηγαίνω σε γάμους, να βλέπω τους φίλους μου να παντρεύονται, εγώ δεν είχα αποφασίσει ποτέ κάτι, ήμουν απλά σε σχέση. Τώρα όμως έγινε τόσο αβίαστα, γιατί αυτός ο άνθρωπος με κάνει να μην φοβάμαι», εξομολογήθηκε η Παναγιώτα Βλαντή. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top