Συγκινεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Καλό παράδεισο μικρά αγγελούδια»

Το μήνυμα της παρουσιάστριας για την υπόθεση της Πάτρας

Το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Τσεγγενέ απευθείας από την Πάτρα για όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση/ Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star (31/3/22)

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τη συνταρακτική τροπή που πήρε η υπόθεση των τριών κοριτσιών της Πάτρας.

Πάτρα: Η δικογραφία για την Τζωρτζίνα - Τι έλεγε η Ρούλα στους γιατρούς

Η 33χρονη Ρούλα κατηγορείται ότι αφαίρεσε τη ζωή της 9χρονης Τζωρτζίνας. Μετά τη σύλληψή της οι αντιδράσεις του κόσμου είναι οργισμένες, ενώ πολλοί celebrities θέλησαν να τοποθετηθούν δημόσια, εκφράζοντας της λύπη τους και τον θυμό τους.

«Δεν το έκανε η αδερφή μου», είπε η Δήμητρα στη Ζήνα Κουτσελίνη

Εξαίρεση δεν αποτελεί ούτε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία έστειλε ένα δυνατό μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Πάτρα: Στη ΓΑΔΑ η αδερφή και η μητέρα της Ρούλας

«Μάνα είναι αγάπη ανιδιοτελής …χωρίς πρέπει, χωρίς θέλω, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Μάνα είναι αγκαλιά ορθάνοιχτη για κάθε στιγμή αγωνίας, φόβου και ανησυχίας. Μάνα είναι αυτή που όταν νιώθεις ότι δεν αντέχεις άλλο θα έρθει να σου δώσει κουράγιο και όταν όλα σου φαντάζουν δύσκολα και ακατόρθωτα θα σε πιάσει από το χέρι και θα σου δώσει δύναμη για να ξανασηκωθείς και να συνεχίσεις . Μάνα είναι αυτή που είναι πάντα εκεί. Δε σου κρατάει κακία, σε κατανοεί και σε αγαπάει δείχνοντας το με κάθε τρόπο και κάθε στιγμή χωρίς να περιμένει κάτι.  Καλό παράδεισο μικρά αγγελούδια», έγραψε η παρουσιάστρια.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top