Μαρία Ηλιάκη: «Πιάνω τον εαυτό μου κάποιες μέρες να φλερτάρει με την θλίψη»

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Η Μαρία Ηλιάκη βιώνει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς πριν λίγους μήνες έγινε για πρώτη φορά μανούλα, ωστόσο όπως εξομολογήθηκε η ίδια δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθει θλίψη.

Η παρουσιάστρια με μια σειρά από Stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μίλησε για την ψυχολογική κατάστασή της αυτές τις ημέρες αλλά και τον τρόπο που έχει βρει για να νιώθει καλύτερα.

Μαρία Ηλιάκη: Έξω φρενών για το περιστατικό με την κόρη της στις κούνιες

«Τα πράγματα έχουν ως εξής. Πιάνω τον εαυτό μου κάποιες μέρες να φλερτάρει -δε μου αρέσει η λέξη κατάθλιψη γιατί είναι κάτι σοβαρό- με τη μεγάλη θλίψη. Θλίψη να το πω; Αγωνία να το πω; Φόβο να το πω; Ούτε ο φόβος μου αρέσει ως λέξη. Γενικώς, κάπως να μην είμαι καλά κάποιες μέρες. Αποφάσισα, λοιπόν, μετά από 5-6 χρόνια, να ξαναρχίσω το τετράδιο των θαυμάτων, γιατί κάπως πρέπει να βάλω τον εαυτό μου να εστιάσει στα θετικά.

Γιατί όπου και να γυρίσω, όπου και να διαβάσω, κάτι άσχημο γίνεται. Αυτό, λοιπόν, είναι το βιβλίο των θαυμάτων. Σας το προτείνω να το ξεκινήσετε κι εσείς μπας και σωθούμε. Εκεί, γράφεις κάθε μέρα τα καλά που σου συμβαίνουν. Δε χρειάζεται να είναι ας πούμε ‘Κέρδισα το λόττο ή βρήκα τον άντρα των ονείρων μου ή γενικά μεγάλα πράγματα. Ξεκινάς από τα πολύ μικρά. ‘Σήμερα ξύπνησα και έφτιαξα έναν τέλειο καφέ. Σήμερα ξύπνησα, παρατήρησα τον ήλιο και αισθάνθηκα όμορφα. Με κοίταξε το μωρό μου και μου χαμογέλασε. Πήγα για καφέ με μία φίλη μου και περάσαμε όμορφα.

Πράγματα πολύ απλά και καθημερινά για να φτάσουμε μετά στα μεγάλα. Οπότε, αυτό σε βοηθάει να εστιάσεις στα καλά, στα μικρά, μικρά καλά και τα μικρά, μικρά, μικρά μετά θα γίνουν πολλά, πολλά, πολλά και μεγάλα, μεγάλα, μεγάλα, γιατί αλλιώς δε βγαίνει» εξομολογήθηκε η Μαρία Ηλιάκη.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top