Χαραλαμπόπουλος: «Η μαμά μου διασωληνώθηκε 16 μέρες. Έζησε από θαύμα»

Τι είπε για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό;

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προέβη ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για την περιπέτεια υγείας που πέρασε η οικογένειά του όταν ο κορωνοϊός τους «χτύπησε» την πόρτα.

Θετικός στον κορωνοϊό και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος - Η απίθανη ανάρτηση

Ο δημοφιλής ηθοποιός νόσησε από τον ιό, αλλά δεν ταλαιπωρήθηκε πολύ σε αντίθεση με τη μητέρα του, η οποία διασωληνώθηκε για 16 ημέρες.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

«Παρόλο που κόλλησα δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου από τον κορωνοϊό. Πέρασα πολύ άσχημες στιγμές γιατί παραλίγο να χάσω τη μητέρα μου. Ήταν άσχημα. Στην πρώτη καραντίνα κόλλησαν η μητέρα μου, ο πατέρας μου, η αδερφή μου, το μωρό και ο γαμπρός μου. Εμείς τη γλιτώσαμε. Η μητέρα μου διασωληνώθηκε 16 μέρες. Ουσιαστικά περιμέναμε από στιγμή σε στιγμή ότι θα τη χάσουμε και έγινε ένα θαύμα και αντέδρασε ο οργανισμός της», είπε στην εκπομπή “Τετ α τετ” απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στο «Happy Day».


«Λέω θαύμα γιατί σε παρόμοια κατάσταση φεύγανε άνθρωποι 30 και 35 χρονών. Έγινε αυτό το θαύμα και συνειδητοποιήσαμε ότι είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Την ημέρα που διασωληνωνόταν η μητέρα μου ήρθα το ασθενοφόρο και πήρε και την αδερφή μου οπότε ζούσαμε έναν πανικό για το που θα οδηγήσει αυτή η ιστορία», πρόσθεσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top