«Έτσι το κάνουμε» - Ο γιος του Σμιθ τον στηρίζει για το χαστούκι στα Όσκαρ

Όσα έγραψε μετά το προσβλητικό αστείο για τη μητέρα του που έχει αλωπεκία

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Breakfast@Star

Μεγαλύτερη εντύπωση κι από τις βραβεύσεις προκάλεσε το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ στα 94α βραβεία Όσκαρ

Πριν βραβευτεί με το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο King Richard, ο ηθοποιός αντέδρασε στο αστείο του κωμικού για την σύζυγό του που πάσχει από αλωπεκία, σηκώθηκε και χτύπησε τον Ροκ στο πρόσωπο.  

Όσκαρ 2022: H στιγμή που ο Γουίλ Σμιθ χαστουκίζει τον Κρις Ροκ!

Ανάμεσα στα χιλιάδες Tweet για το περιστατικό, ξεχωρίζει η ανάρτηση του γιου των δύο ηθοποιών, Τζείντεν Σμιθ, για το συμβάν που σημάδεψε την 94η τελετή απονομής των βραβείων. «Έτσι το κάνουμε», έγραψε ο Τζέιντεν και λίγο αργότερα ανέβασε μια ακόμα φωτογραφία με τον ίδιο να φοράει μαύρα γυαλιά ηλίου στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου: «Η ομιλία του πατέρα μου με έκανε να κλάψω». 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ροκ αστειεύτηκε με την απώλεια μαλλιών της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, η οποία προσφατα είχε μιλήσει ανοικτά για την πολυετή μέχη της με την αλωπεκία. «Τζέιντα σε αγαπώ, G.I. Jane 2, ανυπομονώ να σε δω», είπε, παραλληλίζοντας την εμφάνισή της με το στρατιωτικό κούρεμα που είχε η Ντέμι Μουρ στην ταινία G.I. Jane του 1997. 

Η οικογένεια Σμιθ σε κινηματογραφική πρεμιέρα τον περασμένο Φεβρουάριο /Φωτογραφία AP Images

Σε εκείνο το σημείο ο 53χρονος Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε σε ζωντανή μετάδοση τον Ροκ στο πρόσωπο, αφήνοντας άναυδο το κοινό και τους θεατές σε όλο τον κόσμο. «Ουάου», μονολόγησε φαινομενικά έκπληκτος ο Ροκ ενώ ο Σμιθ του είχε γυρίσει την πλάτη και επέστρεφε στη θέση του. «Ο Γουίλ Σμιθ μόλις με χαστούκισε». 

Όσκαρ 2022: Οι μεγάλοι νικητές και οι σημαντικότερες στιγμές της βραδιάς

«Μην ξαναπιάσεις το όνομα της γυναίκας μου στο γ@%*#@ο στόμα σου» του φώναξε ο Σμιθ. «Ουάου, φίλε, ήταν ένα αστείο για την G.I. Jane», είπε ο Ροκ, για να του απαντήσει ο Γουίλ για άλλη μια φορά: «Μην ξαναπιάσεις το όνομα της γυναίκας μου στο γ@%*#@ο  στόμα σου».

«Θα το κάνω, εντάξει;», απάντησε ο Ροκ, πριν συνεχίσει να λέει: «Αυτή ήταν η... καλύτερη βραδιά στην ιστορία της τηλεόρασης»,  παρουσιάζοντας στη συνέχεια το βραβείο. 

Το απίστευτο στιγμιότυπο όπου ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ στα 94α Όσκαρ /Φωτογραφία AP Images

Λίγο αργότερα, στην ευχαριστήρια ομιλία του για το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού ο Σμιθ αναφέρθηκε στο περιστατικό, ζητώντας συγγνώμη από την Ακαδημία και τους συνυποψηφίους του, αλλά όχι από τον Ροκ. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top