Νανά Παλαιτσάκη: Σε δίκη με τον πρώην σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία

Η δημοσιογράφος μήνυσε τον πρώην σύντροφό της για εξύβριση και απειλές

Η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη μίλησε δημόσια χθες το πρωί, παρουσία της δικηγόρου της, στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», καθώς σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση σχετικά με την κατηγορία σε βάρος του πρώην συντρόφου της, Βασίλη Μιχαλόπουλο, για ενδοοικογενειακή βία. 

Νανά Παλαιτσάκη: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο

Πιο συγκεκριμένα, η δικηγόρος της Νανάς Παλαιτσάκη, Αντιγόνη Βαφείδου, δήλωσε: «Έχω κληθεί ως μάρτυρας για ένα θέμα ενδοοικογενειακής βίας. Έχω υπάρξει κι εγώ θύμα και φυσικά είναι η ώρα της δικαιοσύνης. Δεν είχα αναφερθεί ποτέ στην ουσία της υπόθεσης. Υπήρξα θύμα ενδοοικογενειακής βίας, υπήρχε απειλή κατά της ζωής».

Σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση σχετικά με την κατηγορία σε βάρος του πρώην συντρόφου της δημοσιογράφου Νανάς Παλαιτσάκη, Βασίλη Μιχαλόπουλο, για ενδοοικογενειακή βία

«Τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας δεν μπορούν να δικαιωθούν εύκολα νομικά. Για να δικαιωθείς ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας, πρέπει να είσαι ακρωτηριασμένη ή νεκρή. Το λέω σε γυναίκες και σε όσους ακούνε, να μην ντρέπονται γιατί αυτός που πρέπει να ντρέπεται είναι το θύμα».

Και συνέχισε λέγοντας ότι: «Η κίνησή μας είναι συμβολική, θα πρέπει το κάθε θύμα να αφήσει το σκοτάδι να βγει στο φως, να μην υπάρχει φόβος. Είναι σημαντικά τα στοιχεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει η δικαιοσύνη προκειμένου να πέσει βαρύς ο πέλεκυς στον θύτη και να τιμωρούνται αυτές οι πράξεις. Εμείς έχουμε προσκομίσει τα στοιχεία και η δικαιοσύνη θα αποφασίσει εάν είναι μία απλή διένεξη μεταξύ του ζευγαριού ή εάν έχουν συμβεί ποινικά κολάσιμες πράξεις». 

Βασίλης Μιχαλόπουλος: Όσα δήλωσε μετά τον χωρισμό από τη Νανά Παλαιτσάκη

Βασίλης Μιχαλόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό

Η Νανά Παλαιτσάκη και ο Βασίλης Μιχαλόπουλος χώρισαν με πολύ άσχημο τρόπο, ανταλλάσσοντας εξώδικα, μηνύσεις και αλληλοκατηγορίες ενώ στις 10 Απριλίου ο Βασίλης Μιχαλόπουλος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της δημοσιογράφου για εξύβριση και απειλές.

Τότε, ο πρώην σύντροφος της Νανάς Παλαιτσάκη είχε δηλώσει ότι: «Κοντεύω να πάθω καρδιά με όλα αυτά, έχω χάσει τον αδερφό μου, 56 χρόνων. Έχω ένα πένθος και συν τοις άλλοις έχω μια μητέρα να διαχειριστώ 82 χρόνων και διαβάλλομαι από παντού. Με το που της ζήτησα να χωρίσουμε, ήρθαν εξώδικα, ήρθαν μηνύσεις και δεb μπορώ να καταλάβω το γιατί. Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Δηλαδή, εγώ τα βλέπω όλα αυτά και γελάω… Όλα».

Ο δικηγόρος του Βασίλη Μιχαλόπουλου ανέφερε πως εκείνος της ζήτησε να χωρίσουν και τότε εκείνη ξεκίνησε μια μανία καταδίωξης εις βάρος του. Από τη μεριά του, εκείνος τότε υπέβαλε μήνυση για ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Νανά Παλαιτσάκη: H απάντηση μετά τις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της 

Η Νανά Παλαιτσάκη μαζί με τη μήνυσή της παρέδωσε στις Αρχές και συνομιλίες με τον πρώην σύντροφό της, στις οποίος εκείνος εμφανίζεται να την απειλεί ότι θα δημοσιεύσει γυμνό φωτογραφικό υλικό

Η μήνυση της Νανάς Παλαιτσάκη κατά του πρώην συντρόφου της

Όπως αναφερόταν στη μήνυση που κατέθεσε η Νανά Παλαιτσάκη τον Απρίλιο του 2021: «Σήµερα, 9 Απριλίου, γύρω στις 15:00, ενώ βρισκόµουν στο γραφείο µου στο Μαρούσι και είχα επιστρέψει από τον εµβολιασµό µου κατά της COVID-19, ενώ µιλούσα στο τηλέφωνο µε την ξαδέρφη µου που ήθελε να µάθει για την κατάσταση της υγείας µου, όρµησε στο γραφείο µου ο Βασίλης Μιχαλόπουλος κρατώντας το εξώδικο το οποίο του επιδόθηκε µετά τη µήνυση που είχε προηγηθεί και µου είπε επί λέξει “Αυτό κα…α έπρεπε να το στείλεις στο κανάλι και όχι στο σπίτι µου, µέχρι τη Δευτέρα θα σε καθαρίσω”. Στη συνέχεια έφυγε, κλειδώθηκα στο γραφείο κι άρχισα να καλώ επανειληµµένα την Άµεση ∆ράση µε κλήσεις που µπορούν να ελεγχθούν. Η πράξη του αυτή µου προκάλεσε έντονο τρόµο κι ανησυχία καθώς υπάρχουν κατά συρροή απειλές εκ µέρους του για τη σωµατική µου ακεραιότητα και συκοφαντικές αναρτήσεις από µέρους του, όπως και συνεχιζόµενα µηνύµατα, τηλεφωνήµατα και πληροφορίες εντελώς ψευδείς και ανυπόστατες, τις οποίες χρησιµοποιεί σε όλον τον κοινωνικό µου περίγυρο λέγοντας ότι είµαι ψυχικά διαταραγµένη», επισηµαίνει στη µήνυσή της.

Μάλιστα, η δηµοσιογράφος παρέδωσε στις Αρχές αντίγραφα δηµοσιεύσεων του Βασίλη Μιχαλόπουλου στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρονται στην ίδια, ενώ στα συνηµµένα συµπεριέλαβε συνοµιλίες τους, στις οποίες ο πρώην σύντροφός της εµφανίζεται να την απειλεί ότι θα δημοσιεύσει γυμνό φωτογραφικό υλικό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top