Βασίλης Μιχαλόπουλος: Όσα δήλωσε μετά τον χωρισμό από τη Νανά Παλαιτσάκη

«Εγώ τα βλέπω όλα αυτά και γελάω… Όλα!»

Δείτε όσα είπε ο Βασίλης Μιχαλόπουλος στην Τατιάνα Στεφανίδου

Μετά από έναν μεγάλο έρωτα, ακολούθησε ένας… επεισοδιακός χωρισμός.

Ο λόγος για τη Νανά Παλαιτσάκη και τον Βασίλη Μιχαλόπουλο που όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα, χώρισαν επεισοδιακά ανταλλάσσοντας εξώδικα, μηνύσεις κι αλληλοκατηγορίες. Μάλιστα, ο πρώην σύντροφος της δημοσιογράφου συνελήφθη στις 10 Απριλίου, ύστερα από καταγγελία της ίδιας για εξύβριση και απειλές. 

Νανά Παλαιτσάκη: Χωρισμός με εξώδικα και καταγγελίες για βία

Ο Βασίλης Μιχαλόπουλος μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha το μεσημέρι της Τρίτης. «Κοντεύω να πάθω καρδιά με όλα αυτά, έχω χάσει τον αδερφό μου, 56 χρόνων. Έχω ένα πένθος και συν τοις άλλοις έχω μια μητέρα να διαχειριστώ 82 χρόνων και διαβάλλομαι από παντού», δήλωσε.

Βασίλης Μιχαλόπουλος Νανά Παλαιτσάκη

«Με το που της ζήτησα να χωρίσουμε, ήρθαν εξώδικα, ήρθαν μηνύσεις και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Δηλαδή, εγώ τα βλέπω όλα αυτά και γελάω… Όλα», πρόσθεσε για την πρώην σύντροφό του και γνωστή δημοσιογράφο-παρουσιάστρια. 

Το νέο μήνυμα της Νανάς Παλαιτσάκη μέσα από το νοσοκομείο

Όπως παραδέχτηκε ο δικηγόρος του Βασίλη Μιχαλόπουλου στο Τ-Live, ο εντολέας του ζήτησε από τη Νανά Παλαιτσάκη να χωρίσουν κι έκτοτε ξεκίνησε από μέρους της μια μανία καταδίωξης εις βάρος του. Μάλιστα, κι εκείνος υπέβαλλε μήνυση για ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμιση, ωστόσο η δημοσιογράφος δε συνελήφθη, γιατί νοσηλευόταν το σαββατοκύριακο 10 & 11 Απριλίου ύστερα από καρδιακό επεισόδιο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top