Νανά Παλαιτσάκη: H απάντηση μετά τις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της 

Ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά

Όπως έγινε γνωστό, μετά την περιπέτεια με την υγεία της που είχε πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ακολούθησε ένας επεισοδιακός χωρισμός της Νανάς Παλαιτσάκη με τον Βασίλη Μιχαλόπουλο

Βασίλης Μιχαλόπουλος: Όσα δήλωσε μετά τον χωρισμό από τη Νανά Παλαιτσάκη

Η δημοσιογράφος µέσω εξωδίκων αλλά και µήνυσης που κατέθεσε, εγκάλεσε τον πρώην σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση. Εκείνος από την πλευρά του κάνει λόγο για σκηνοθετηµένες συκοφαντίες, υποστηρίζοντας ότι δεν µπόρεσε να αντέξει τον χωρισµό τους και για αυτό το λόγο έκανε αυτές τις καταγγελίες.

Νανά Παλαιτσάκη Βασίλης Μιχαλόπουλος

Οι selfies της Νανάς Παλαιτσάκη κα του Βασίλη Μιχαλόπουλου στα social media... πολλές!

Την Τρίτη ο Βασίλης Μιχαλόπουλος, μίλησε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε: «Με το που της ζήτησα να χωρίσουμε, ήρθαν εξώδικα, ήρθαν μηνύσεις και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Δηλαδή, εγώ τα βλέπω όλα αυτά και γελάω… Όλα!».

Λίγες ώρες μετά η Νανά Παλαιτσάκη απάντησε στις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της με ένα μακροσκελές κείμενο στο προφίλ της στο Facebook.

Νανά Παλαιτσάκη: Χωρισμός με εξώδικα και καταγγελίες για βία

«Προς μεγάλη μου λύπη και απογοήτευση, «συνάδελφοι» δημοσιογράφοι εδώ και μέρες αναπαράγουν άκριτα κι ατεκμηρίωτα άκρως συκοφαντικούς και προσβλητικούς ισχυρισμούς ως προς την προσωπικότητά μου. Αφού εξάντλησα όλα τα περιθώρια υπομονής και καλοπιστίας, δε μου έχει μείνει πλέον κανένα περιθώριο παρά να αντιδράσω δια της νομικής οδού», έγραψε. 

Προς μεγάλη μου λύπη και απογοήτευση, «συνάδελφοι» δημοσιογράφοι εδώ και μέρες αναπαράγουν άκριτα και ατεκμηρίωτα άκρως...

Δημοσιεύτηκε από Nana Palaitsaki στις Τρίτη, 20 Απριλίου 2021

Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top