Ευγενία Δημητροπούλου: Συγκινεί μιλώντας για την υιοθεσία της κόρης της

«Σκοπός μας ήταν να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας ενός παιδιού»

Πριν από λίγο καιρό η Ευγενία Δημητροπούλου πήρε μια μεγάλη απόφαση και υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε, τη μικρή Εύα.

Ευγενία Δημητροπούλου: Υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε ανοιχτά γι’ αυτή την απόφαση τη ίδιας, αλλά και του συζύγου της, Στέλιου Βλατάκη στην εκπομπή Dot.

Ευγενία Δημητροπούλου: Μας δείχνει το girly δωμάτιο της κορούλας της

«Ο σκοπός μας ήταν να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας ενός παιδιού, όπου και αν γεννήθηκε, όποιο χρώμα και να έχει, όπως και να είναι τα μαλλιά του. Ομολογώ ότι ζήτησα το τηλέφωνο επικοινωνίας της προηγούμενης μαμάς, είναι η Μάρθα και ο Θανάσης που έχουν πάρει ήδη δύο παιδάκια, είναι οι μοναδικοί Έλληνες που ήταν πριν από μας», είπε αρχικά.

 

Και πρόσθεσε: «Όχι απλώς επικοινωνήσαμε, είναι και η νονά της εννοείται. Εγώ αυτή τη στιγμή μιλάω με όλον τον κόσμο που κατεβαίνει κάτω για να υιοθετήσει ένα παιδί ή θα κατεβούν και το θεωρώ κάπως μία συνέχεια. Γίνεται μια αλυσίδα».

Η ίδια αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που συνάντησαν: «Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε ένα τέτοιο ταξίδι. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί, ήμασταν πολύ οργανωμένοι και ταυτόχρονα ήταν σαν ένα χέρι να σου έδινε μια λύση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top